Ga naar hoofdinhoud

Speakout second edition - Adv students' book + eBook

Beschrijving

Speakout is ontwikkeld in samenwerking met BBC Worldwide en BBC Learning English. Het doel van Speakout is leerlingen te motiveren Engels te gaan gebruiken door het gebruik van authentieke inhoud, interessante onderwerpen en veelzijdig materiaal.

Speakout is een uitgebreide algemene cursus Engels op zes niveaus voor oudere tieners en volwassenen. Het overbrugt de kloof tussen het klaslokaal en het echte woord, niet alleen door het opnemen van motiverend materiaal, maar ook door zorgvuldig geplande strategieën voor verbeterde spreek- en luistervaardigheid.

Unieke kenmerken:

Speakout biedt een rijk scala aan motiverende oefeningen en gemengde activiteiten.
De eenheden zijn duidelijk ontworpen en gemakkelijk te gebruiken.
Interessante podcasts stellen leerlingen vanaf het begin bloot aan een breed scala aan talen en accenten, waardoor ze vertrouwd raken met het Engels zoals het gesproken wordt.
Grammatica wordt in een context gepresenteerd met duidelijke uitleg en veel oefening.
Geïntegreerde aanpak van vaardigheden betekent dat de meeste activiteiten en lessen ten minste drie vaardigheden omvatten, zodat het Engels dat u leert veel verder gaat dan alleen maar herhalen.
Er is een prominente focus op woordenschatontwikkeling.
Schrijfactiviteiten omvatten een scala aan genres, van formele tekstsoorten tot blogs en persoonlijke berichten.
Speakout en de BBC

Elke unit is verrijkt met authentiek materiaal van hoge kwaliteit van de BBC, waaronder: documentaire, drama en entertainment, evenals ter plekke gefilmde interviews en radiofragmenten. Deze zijn van onschatbare waarde omdat ze de cursisten blootstellen aan echte taal in gebruik.

De digitale componenten worden met succes in elke les geïntegreerd. Ze zijn ontworpen om uw onderwijs te vereenvoudigen, uw tijd te besparen en u alle middelen te geven die u nodig hebt voor uw Engelse les. We weten dat veel leerkrachten online op zoek gaan naar authentieke Engelse content. U hoeft dit niet meer te doen met levensechte BBC-video's en podcasts die al voor u beschikbaar zijn op ActiveTeach en ActiveBook.

Speakout is beschikbaar met MyEnglishLab - online huiswerktool met automatische beoordeling die tijd bespaart en betrouwbare informatie geeft over het niveau en de vooruitgang van de leerlingen.

Kopen bij


€ 38,40

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9781292394725
TypeBoek