Ga naar hoofdinhoud

Défi 2 Livre de l'élève + cd audio

Afbeelding van Défi 2 Livre de l'élève + cd audio

Beschrijving

Défi is een methode om Frans te leren die origineel, motiverend en heel makkelijk in het gebruik is. Het boek zet de leerling aan tot actief taalgebruik en maakt hem/haar nieuwsgierig door de culturele thema’s die een essentieel onderdeel zijn in het leren van een taal. Deze methode richt zich tot oudere tieners en volwassenen met een niveau A2.

Défi biedt aan:

Een makkelijk te doorgronden en aan te passen structuur: 8 hoofdstukken per niveau, elk verdeeld in twee thematische dossiers.

Elk dossier bevat: 1 dubbele bladzijde ‘ontdekking’, 2 dubbele bladzijden met actuele documenten die de thema’s introduceren samen met opdrachten op het gebied van grammatica, woordenschat en cultuur. Deze eindigt altijd met een eindtaak (défi).

De verwerving van taalkundige vaardigheden wordt op een natuurlijke manier gemotiveerd door het gebruik van realistische documenten op het gebied van cultuur, multiculturele elementen, maatschappelijke gebeurtenissen etc.

Gevarieerde lees strategieën, zodat de student de documenten begrijpt en zich kan ontwikkelen tot het zelfstandig begrijpen van een tekst.

Interculturaliteit als essentieel onderdeel: de leerling reageert vanuit zijn eigen ervaring en zijn eigen identiteit.

Inductief en progressief gebruik van de grammatica.

De woordenschatverwerving is goed aanwezig in de gehele methode en wordt nogmaals benadrukt door een bladzijde aan het eind van elk hoofdstuk met daarin o.a. mindmaps en de plaats van de woorden in een zin.

Korte video’s met aandacht voor fonetiek.

Kopen bij


€ 37,40

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9788416657469
TypeHulpmiddel

Publicatie

AuteurGloanec
UitgeverDifusion