Ga naar hoofdinhoud

Emprendedores 1

Beschrijving

Handleiding voor studenten Spaans voor beroepsdoeleinden op beginnersniveau (A1-A2). Studenten zullen leren hoe zich te redden in het Spaans in situaties die gerelateerd zijn aan de werkplek.

Het volume bestaat uit:

Leerlingenboek en werkboek in één band, verdeeld in 12 eenheden (plus een eerste eenheid 0) met de volgende secties:

Uitgangspunt: deze activiteit introduceert het onderwerp en activeert de voorkennis van de leerling om hem voor te bereiden en te motiveren om aan de nieuwe inhoud te werken.
De eenheid: omvat een reeks activiteiten die op hun beurt zijn onderverdeeld in verschillende secties. Elk van hen bevat een complete reeks waarin de nieuwe inhoud wordt gepresenteerd en geoefend met activiteiten die aanzetten tot nadenken en produceren. Bovendien zijn in alle eenheden een onderdeel Uitspraak en Spelling en aantekeningen met informatie over de werkomgeving (Work Environment) of interculturele aspecten (Culture) opgenomen.
De zaak: De eenheid wordt afgesloten met een slotactiviteit waarin de inhouden die in de eenheid zijn behandeld, worden geïntegreerd.
Het boek is aangevuld met:

Grammatica en communicatie samenvatting met inbegrip van een tabel van werkwoorden.
Woordenlijst ingedeeld naar eenheden en lexicale velden.
In hetzelfde volume is er een oefenboek om de inhoud van de eenheden te oefenen en te versterken. De structuur van de eenheden is dezelfde als in het boek. Aan het eind van het werkboek zijn de oplossingen van het werkboek en de transcripties van alle audities opgenomen.

De audio en de gids kunnen worden gedownload in de downloadzone van de website.

Kopen bij


Dit artikel is op dit moment niet beschikbaar.


Specificaties

ISBN/EAN9788497789998
TypeHulpmiddel

Publicatie

AuteurAlonso e.a.
UitgeverSociedad General Espanol Lib