Ga naar hoofdinhoud

Nuovo Espresso 1 e 2 attività e giochi

Afbeelding van Nuovo Espresso 1 e 2 attività e giochi

Beschrijving

Nuovo Espresso 1 e 2 attività e giochi is een boek vol spelletjes en activiteiten om de Italiaanse lessen leuker en levendiger te maken. Cursisten herhalen op een niet repetitieve manier structuren en woordenschat die ze met de leergang Nuovo Espresso geleerd hebben
Het boek is verdeeld in twee delen. In het eerste deel worden verschillende spelletjes uitgelegd en uitgebreid beschreven. Het tweede deel bevat kopieerbare activiteiten. De activiteiten zijn heel gevarieerd: er zijn kaartspelletjes, domino’s, woordzoekers, kruiswoordraadsels, maar ook communicatieve spreek- en schrijfopdrachten en rollenspellen.
De activiteiten in dit boek kunnen als aanvulling gebruikt worden bij deel 1 en 2 van Nuovo Espresso of los van een leergang ingezet worden als herhaling.
Over deze serie
Doelgroep Jongeren en volwassenen. Nuovo Espresso is een zesdelige, eentalige leergang Italiaans, leidend naar niveau C2 van het Europees Referentiekader. Nuovo Espresso is een communicatieve leergang. De boeken zijn zeer gestructureerd en overzichtelijk, en daardoor erg toegankelijk voor cursist en docent. Met Nuovo Espresso leren cursisten de taal snel en efficiënt inzetten in realistische situaties, waarbij de taalkennis gestructureerd en gradueel opgebouwd wordt aan de hand van tal van activiteiten en oefeningen. Nuovo Espresso bestaat uit:

een geïntegreerd tekst- en werkboek
verkrijgbaar met of zonder een begeleidende dvd-rom (voor deel 1, 2 en 3)
een docentenhandleiding
een oefenboekje (Esercizi supplementari) met extra oefenmateriaal
Op de dvd staat het audiomateriaal van alle lezioni en de video's. Op de dvd staat ook een Videogrammatica. In deze Videogrammatica worden de grammaticale structuren uit de videofragmenten bij de lezioni uitgelegd. De video's en audiobestanden kunnen afgespeeld worden op Windows media player classic of VLC media player. 

Bij deel 1, 2 en 3 van Nuovo Espresso is een cd audio beschikbaar voor klassikaal gebruik. Bij deel 4 en 5 is deze bijgevoegd bij het tekst- en werkboek. Bij deel 6 zijn online mp3's beschikbaar. Op de website almaedizioni.it/minisiti/nuovo-espresso zijn aanvullende oefeningen (esercizi on line) en woordenlijsten (glossari) voor de cursist te vinden. In de guida per l'insegnante staan tips voor de docent en instructies voor het doorwerken van de lezioni. De guida per l'insegnante biedt ook veel suggesties voor aanvullende of alternatieve oefeningen. Bovendien zijn de oplossingen van de klassikale oefeningen en uitgeschreven luisterteksten opgenomen in deze handleiding.

Kopen bij


€ 39,96

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9788861825918
TypeBoek

Publicatie

AuteurBryson
UitgeverAlma Certosa srl