Ga naar hoofdinhoud

Kerngeschäft Deutsch

Afbeelding van Kerngeschäft Deutsch

Beschrijving

Kerngeschäft Deutsch is een compact en goed gestructureerd standaardwerk van de Duitse Grammatica voor het hoger economisch onderwijs. Het boek is geschreven voor alle economisch georiënteerde hbo-opleidingen die Duits in het curriculum hebben, maar is ook zeer interessant voor iedereen die beseft dat zijn Duitse tekst geen elementaire Grammaticale fouten mag bevatten.

De auteurs van Kerngeschäft Deutsch zijn zich bewust van de vaak beperkte ruimte die er in het hoger economisch onderwijs voor moderne vreemde talen is. Zij spelen daarop in door de hoofdzaken van de Duitse Grammatica met economisch vocabulaire te combineren en beknopt en overzichtelijk aan te bieden. Door een heldere uitleg is het boek ook geschikt voor degene die de Grammatica in zelfstudie onder de knie moet krijgen.

Het boek behandelt telkens een Grammaticaal thema, dat wordt ingeleid door een tekst uit een krant, tijdschrift of internetbron. Een eerste vraag brengt de lezer meteen bij de les. De uitleg wordt verduidelijkt met veel voorbeelden. Oefeningen en opdrachten met authentiek en up-to-date tekstmateriaal vormen het sluitstuk van elk hoofdstuk.

Kopen bij


€ 41,95

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789001702700
TypeBoek

Publicatie

AuteurJanssen e.a.
UitgeverNoordhoff Uitgevers