Ga naar hoofdinhoud

Beter in Nederlands

Afbeelding van Beter in Nederlands

Beschrijving

Met Beter in Nederlands fris je je kennis van de Nederlandse taalregels op. Door de overzichtelijke korte teksten, praktijkgerichte voorbeelden en de website bij het boek met oefeningen en heldere feedback op onjuiste antwoorden is Beter in Nederlands een echte hulp.
Je begint met in kaart te brengen aan welke onderdelen van de taal je vooral aandacht moet besteden. Dat doe je door een begintoets te maken op de website bij het boek. De feedback op je toetsresultaten geeft aan welke onderdelen in het boek je aandacht nodig hebben. Na het doornemen van de hoofdstukken train je deze onderdelen met de extra oefeningen per hoofdstuk totdat je de stof voldoende beheerst.

In Beter in Nederlands komen alle belangrijke taalkwesties aan bod, zoals hun/hen, dat/wat, jou/jouw, hij wil/hij wilt, 50% van de mensen vindt/vinden. Daarnaast leer je hoe je zinnen schrijft in duidelijk en eigentijds Nederlands. Elk hoofdstuk in het boek sluit af met een heldere, puntsgewijze samenvatting en afsluitende oefeningen.

Kopen bij


Dit artikel is op dit moment niet beschikbaar.


Specificaties

ISBN/EAN9789024421701
TypeBoek

Publicatie

AuteurTiggeler
UitgeverBoom Distributie Centrum