Ga naar hoofdinhoud

Profils Espace entreprise Leerwerkboek

Beschrijving

Leerlingen ontdekken de bedrijfswereld aan de hand van een levensecht bedrijf Prêt-à-Fêter. De bedrijfswebsite en de bedrijfsfolder creëren een realistische context. Jongeren leren correct informatie vragen via mail, telefoon of internet. Ook een bestelling plaatsen, gepast antwoorden op vragen van klanten, reageren op offertes of klachtenbrieven schrijven komt aan bod.

Kan als aanvulling gebruikt worden bij eender welk basisboek en om de specifieke doelstellingen te bereiken voor de richtingen boekhouden-informatica en informaticabeheer.

Elke les eindigt met een taaltaak: leerlingen schrijven een (digitale) brief of houden een zakelijk gesprek. De methode besteedt ook veel aandacht aan culturele verschillen.

De aantrekkelijke lay-out en heldere structuur bieden leerlingen heel wat houvast. Leerlingen weten hierdoor precies wat ze moeten kennen en kunnen

De methodesite biedt heel wat audio- en videomateriaal van modeldialogen. Ook digitale sjablonen en brieven, die als model gebruikt kunnen worden, vormen een bijzonder praktisch instrument.

Kopen bij


€ 23,40

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789028980877
TypeHulpmiddel

Publicatie

Auteuronbekend
UitgeverPelckmans uitgeverij