Ga naar hoofdinhoud

Primera Etapa tekstboek + audio-cd

Afbeelding van Primera Etapa tekstboek + audio-cd

Beschrijving

Primera etapa is een cursus Spaans voor volwassenen waarin de communicatie centraal staat. Aan de hand van gevarieerde opdrachten leren de cursisten al doende de Spaanse taal spreken, begrijpen en schrijven. Daarbij wordt veel gebruikgemaakt van beeldmateriaal en van interactie in de cursusgroep.
Primera etapa is een goed gestructureerde en methodische cursus, die stap voor stap toewerkt naar niveau A1 van het Europees referentiekader. De cursus bestaat uit een Tekstboek met een audio-cd, een Oefenboek en docentenmateriaal.
Dit Tekstboek bevat negen hoofdstukken die zijn opgebouwd rond thema’s als familie, hobby’s, eten, het weer en op reis gaan. De dialogen, teksten, voorbeelden en opdrachten geven expliciet en impliciet informatie over het leven in Spanje en Spaans-Amerika. Na elke drie hoofdstukken volgt een herhalingsles.
In ieder hoofdstuk wordt kort de grammatica uitgelegd die noodzakelijk is om de opdrachten te kunnen maken. Achter in het boek staat een uitgebreid grammaticaoverzicht. Daar zijn ook woordenlijsten te vinden.
Met het Oefenboek trainen de cursisten wat ze in het Tekstboek hebben geleerd. Ook kunnen ze hun vorderingen bijhouden in een taalportfolio. Voor docenten is er een handleiding, een toets op A1-niveau, een proefles en extra cursusmateriaal.
Samen met het Oefenboek en het docentenmateriaal vormt dit Tekstboek een complete en levendige cursus, waarmee cursisten efficiënt en met veel plezier Spaans leren.

Kopen bij


Dit artikel is op dit moment niet beschikbaar.


Specificaties

ISBN/EAN9789046901724
TypeBoek

Publicatie

AuteurOrtega
UitgeverUitgeverij Coutinho