Ga naar hoofdinhoud

Turks op maat: Iyi yolculuklar

Afbeelding van Turks op maat: Iyi yolculuklar

Beschrijving

De Turkse taal staat de laatste jaren steeds meer in belangstelling, mede door de toegenomen populariteit van Turkije als reisbestemming.
Turks op maat is een taalcursus waarmee je in korte tijd de basis van het Turks leert. Je leert de taal met behulp van dialogen, uitleg over de grammatica en spreek- en schrijfoefeningen. Dit boek is bedoeld als een opmaat voor verdere verkenning van de Turkse taal.
Het Turks wordt aangeboden vanuit praktische en communicatieve situaties, zoals de eerste kennismaking, begroeten, winkelen, uitgaan, reizen met het openbaar vervoer en medische hulp. Als hulp bij het leren spreken en verstaan is een audio-cd bijgeleverd, waarop per hoofdstuk alle dialogen en belangrijke zinnetjes te vinden zijn. Het gebruiksgemak wordt verder nog verhoogd door bijgeleverde woordenlijsten Nederlands-Turks en Turks-Nederlands. Hierdoor is dit boek een uitstekende voorbereiding voor een reis naar Turkije. Turks op maat is geschikt voor studenten aan de volksuniversiteit en voor zelfstudie.

Kopen bij


Dit artikel is op dit moment niet beschikbaar.


Specificaties

ISBN/EAN9789046901793
TypeBoek

Publicatie

AuteurSchaaik
UitgeverUitgeverij Coutinho