Ga naar hoofdinhoud

Nederlands naar perfectie boek + online materiaal

Afbeelding van Nederlands naar perfectieboek + online materiaal

Beschrijving

Nederlands naar perfectie is een totaalmethode Nederlands voor hoogopgeleide anderstaligen. De uitgave brengt cursisten van niveau B2 naar niveau C1. De acht hoofdstukken zijn opgezet rond een breed scala aan wetenschappelijke thema’s.

Naast de vaardigheden lezen, luisteren, schrijven en spreken is er veel aandacht voor uitbreiding van de woordenschat. Cursisten maken kennis met de finesses van de taal en met typisch academisch taalgebruik. De focus ligt op populairwetenschappelijke teksten en beeldfragmenten, maar daarnaast biedt de uitgave ook opdrachten bij sketches, liedjes en columns, om het geheel te verluchtigen. Enkele lastige grammaticakwesties worden nog eens herhaald. Verder vinden cursisten in Nederlands naar perfectie veel mogelijkheden om taalvaardiger te worden binnen de context van studie en carrière, zoals bij het houden van een presentatie of het schrijven van een betoog.

Leerlijn
Nederlands naar perfectie (B2 > C1) is het laatste deel in de vierdelige communicatieve NT2-leerlijn naar ERK-niveau C1. Het wordt voorafgegaan door Nederlands op gang (0-A2), Nederlands in actie (A2 > B1) en Nederlands op niveau (B1 > B2).

Kopen bij


€ 48,50

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789046904527
TypeBoek

Publicatie

AuteurPalmer e.a.
UitgeverUitgeverij Coutinho