Ga naar hoofdinhoud

OpStap Italiaans

Afbeelding van OpStap Italiaans

Beschrijving

Met de praktische (vakantie)cursus opSTAP Italiaans leer je snel en ongecompliceerd de basis van de Italiaanse taal. Doordat je naast losse uitdrukkingen ook de basisbeginselen van de grammatica leert, kun je al snel zelf zinnen formuleren. Zo kun je je in alledaagse situaties redden in het Italiaans.

Het boek bevat acht lessen. In elke les leer je met behulp van dialogen en communicatieve oefeningen om bijvoorbeeld jezelf voor te stellen, te vragen naar openingstijden en iets te bestellen in een restaurant. De grammatica wordt kort maar systematisch uitgelegd. Op de website staan oefeningen waarmee je de grammatica en de Woordenschat kunt trainen.

In de lessen vind je ook informatie over het land en de cultuur, variërend van het klimaat tot de rol van de dokter in het leven van de Italianen.

Deze zesde, herziene druk is helemaal geactualiseerd. Zo hebben woorden als 'wifi' en 'pinnen' hun plek gekregen in deze cursus. De oefeningen in het boek zijn communicatief van karakter en de grammatica- en vocabulaire-oefeningen zijn naar de website verhuisd.

De audio kun je naar keuze online beluisteren of downloaden.

Deze cursus is bedoeld voor mensen die zich willen voorbereiden op een reis naar Italië en kan ook als opstap dienen voor degenen die verder willen leren. opSTAP Italiaans is geschikt voor gebruik in groepen onder leiding van een docent.

Angela van der Burg-Bairati heeft jarenlang gewerkt als docent Italiaanse taal aan de Universiteit Utrecht, ROC Midden Nederland en particuliere taalinstituten. Momenteel schrijft zij boeken en andere publicaties. Thomas Luyten is een ervaren docent vreemde talen en culturele studies. Hij heeft jarenlang Frans en Spaans gedoceerd in Vlaanderen en geeft momenteel les aan de IULM Universiteit in Milaan.

Kopen bij


Dit artikel is op dit moment niet beschikbaar.


Specificaties

ISBN/EAN9789046906040
TypeHulpmiddel

Publicatie

AuteurBurg-Bairati
UitgeverUitgeverij Coutinho