Ga naar hoofdinhoud

opSTAP Nieuwgrieks

Afbeelding van opSTAP Nieuwgrieks

Beschrijving

opSTAP Nieuwgrieks is een praktische (vakantie)cursus. Met behulp van dit boek maken cursisten op een ongecompliceerde manier kennis met het Nieuwgrieks. Dankzij de bondige, maar systematische uitleg van de grammatica biedt het boek snel inzicht in de structuur van de Griekse taal. Hierdoor kan de cursist algauw eenvoudige zinnen formuleren.

Het boek bevat tien lessen met dialogen, grammatica, vocabulaire en oefeningen. Daarnaast wordt in elke les beknopte informatie gegeven over het land en de cultuur, bijvoorbeeld over het vieren van naamdagen en het openbaar vervoer. Verder bevat het boek een Grieks-Nederlandse en een Nederlands-Griekse woordenlijst en een overzicht van de basisgrammatica. Op de bijbehorende website staan de antwoorden op de oefeningen en het luistermateriaal. Hierdoor is deze cursus niet alleen geschikt voor gebruik door groepen onder begeleiding van een docent, maar ook voor Studiehulp.

Wie zich met dit boek voorbereidt op een reis naar Griekenland, zal zich daar goed kunnen redden in alledaagse situaties. Kαλή τύχη! Succes!

De tweede druk van opSTAP Nieuwgrieks is licht gewijzigd: de audio staat nu online en enkele onderdelen zijn geactualiseerd.

Deze cursus is niet alleen geschikt voor gebruik door groepen onder begeleiding van een docent, maar ook voor Studiehulp.

Dafni Alverti studeerde Nieuwgriekse taal en cultuur en Byzantinologie aan de UvA en is als docent Nieuwgrieks verbonden aan de Volksuniversiteit Amstelveen.

Kopen bij


€ 27,95

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789046906842
TypeBoek

Publicatie

AuteurDafni
UitgeverUitgeverij Coutinho