Ga naar hoofdinhoud

Spoko spoko: oefenboek

Beschrijving

Spoko spoko bestaat uit een tekst- en oefenboek en een website. Het tekstboek is gericht op gebruik in de les. Met de gevarieerde oefeningen in het oefenboek ga je aan de slag met grammatica en woordenschat. Deze bevat ook een grammaticaoverzicht. In het online gedeelte van de cursus vind je de audio en veel extra oefenmateriaal waarmee je je kennis en vaardigheden verdiept.

In deze methode staat de communicatie in dagelijkse situaties centraal. Na het doorlopen van de methode ben je halverwege het ERK-niveau A2. De hoofdstukken hebben een centraal thema waarmee je actief aan de slag gaat. De grammaticale onderwerpen en taalfuncties ondersteunen je hierbij. De woordenschat leer je aan de hand van korte dialogen of teksten die ook te beluisteren zijn. Aan het einde van elk hoofdstuk kom je meer te weten over de Poolse cultuur passend bij het centrale thema.

Spoko spoko is bedoeld voor gebruik in het volwassenenonderwijs en richt zich op beginners die graag goed Pools willen leren spreken.

Kopen bij


€ 25,95

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789046907306
TypeBoek

Publicatie

AuteurKatarzyna Wiercińska
UitgeverUitgeverij Coutinho