Ga naar hoofdinhoud

Nuovo Espresso 1 + vocabolario libro dello studente e esercizi

Afbeelding van Nuovo Espresso + vocabolario 1 libro dello studente e esercizi

Beschrijving

Eentalige, communicatieve en zeer overzichtelijke methode Italiaans. Cursisten leren de taal snel en efficiënt in te zetten in realistische situaties.

Doelgroep: Jongeren en volwassenen.

Het tekst/werkboek van Nuovo Espresso bevat 10 unità, onderverdeeld in:

 • introductiepagina waarbij de leerdoelen worden voorgesteld (taalhandelingen en grammatica);
 • ca. 9 pagina’s waarin de leerstof (woordenschat en grammatica) wordt aangeboden aan de hand van korte dialogen; zowel de receptieve Vaardigheden als de productieve Vaardigheden komen uitgebreid aan bod;
 • de pagina Comunicazione e grammatica biedt een overzicht van de behandelde taalfuncties met voorbeeldzinnen en een samenvatting van de in de unità geleerde grammatica;
 • 2 pagina’s Videocorso: facultatief, alleen te gebruiken door cursisten die over de dvd beschikken; biedt extra oefeningen bij de dvd, die is opgevat als een soapserie waarbij vier vrienden gevolgd worden in hun dagelijkse bezigheden (film kan bekeken worden met of zonder ondertiteling in het Italiaans);
 • één pagina Caffè culturale met culturele informatie (tradities, gewoonten,…)
 • na unità 2, 5, 7 en 10 Facciamo il punto: een tool voor zelfevaluatie, een extra taak (progetto) waarbij de cursist de opgedane kennis moet bundelen om die tot een goed einde te brengen en een spel

Daarnaast bevat het boek de volgende onderdelen:

 • na het tekstboekgedeelte volgt het werkboekdeel met per unità gevarieerde oefeningen en extra evaluatiemateriaal;
 • een uitgebreid grammaticaoverzicht per thema;
 •  een werkwoordenoverzicht met vervoegingen van regelmatige en onregelmatige werkwoorden;
 •  de oplossingen van de opdrachten uit het deel videocorso en van de oefeningen en tests uit het werkboekdeel;

Over deze serie
Doelgroep: Jongeren en volwassenen.

Nuovo Espresso is een zesdelige, eentalige leergang Italiaans, leidend naar niveau C2 van het Europees Referentiekader.Nuovo Espresso is een communicatieve leergang. De boeken zijn zeer gestructureerd en overzichtelijk, en daardoor erg toegankelijk voor cursist en docent. Met Nuovo Espresso leren cursisten de taal snel en efficiënt inzetten in realistische situaties, waarbij de taalkennis gestructureerd en gradueel opgebouwd wordt aan de hand van tal van activiteiten en oefeningen.

Nuovo Espresso bestaat uit:

 • een geïntegreerd tekst- en werkboek
 • verkrijgbaar met of zonder een begeleidende dvd-rom (voor deel 1, 2 en 3)
 • een docentenhandleiding
 • een oefenboekje (Esercizi supplementari) met extra oefenmateriaal

Op de dvd staat het audiomateriaal van alle lezioni en de video's. Op de dvd staat ook een Videogrammatica. In deze Videogrammatica worden de grammaticale structuren uit de videofragmenten bij de lezioni uitgelegd. De video's en audiobestanden kunnen afgespeeld kan worden op Windows media player classic of VLC media player. 

Bij deel 1, 2 en 3 van Nuovo Espresso is een cd audio beschikbaar voor klassikaal gebruik. Bij deel 4 en 5 is deze bijgevoegd bij het tekst- en werkboek. Bij deel 6 zijn online mp3's beschikbaar.

Op de website almaedizioni.it/minisiti/nuovo-espresso zijn aanvullende oefeningen (esercizi on line) en woordenlijsten (glossari) voor de cursist te vinden.

In de guida per l'insegnante staan tips voor de docent en instructies voor het doorwerken van de lezioni. De guida per l'insegnante biedt ook veel suggesties voor aanvullende of alternatieve oefeningen. Bovendien zijn de oplossingen van de klassikale oefeningen en uitgeschreven luisterteksten opgenomen in deze handleiding.

Kopen bij


€ 31,95

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789054512769
TypeBoek

Publicatie

AuteurZiglio e.a.
UitgeverUitgeverij Intertaal