Ga naar hoofdinhoud

Nuovo canta che ti passa libro + CD audio

Beschrijving

Italiaans leren aan de hand van liedjes. Bij elk liedje wordt het niveau aangegeven, evenals thema, taalhandelingen en behandelde grammatica.

Doelgroep: Jongeren en volwassenen met een basiskennis van het Italiaans.

  • Italiaans leren aan de hand van liedjes
  • niveau van A1 tot C1 van het Europees Referentiekader
  • 14 Italiaanse liedjes met bijbehorende oefeningen
  • grammatica, woordenschat, vaardigheden
  • oplossingen achter in het boek
  • handleiding voor de docent achter in het boek
  • met ingelegde audio-cd

Nuovo canta che ti passa is de herziene versie van Canta che ti passa. Het boek bestaat uit 14 hoofdstukken die elk een nieuw liedje behandelen. De liedjes worden vertolkt door Jovanotti, Irene Grandi, Nada, Francesco Tricarico, Gino Paoli, Nina Zilli, Enzo Jannacci, Franco Battiato, Ligabue, Tiziano Ferro, Simone Cristicchi, Giorgio Gaber en Mina. De liedjes behandelen verschillende thema’s, zoals vriendschap, vrijheid, eenzaamheid, liefde, jeugd etc. Bij elk liedje wordt het niveau van het Europees referentiekader aangegeven, evenals het thema, de taalhandelingen en de behandelde grammatica. Elk hoofdstuk begint met een leestekst over de vertolker van het liedje, gevolgd door gevarieerde opdrachten voor alle vaardigheden: luisteren, schrijven, lezen, spreken, en ook zingen en spelen. Van elk liedje is ook de instrumentale versie beschikbaar op de audio-cd, zodat de cursisten karaoke kunnen zingen. Videoclips en extra materiaal staan online.

In de handleiding voor de docent achterin staan per liedje extra uitleg en extra materiaal. Ook worden er suggesties gegeven voor aanvullende algemene opdrachten die bij de liedjes gebruikt kunnen worden.

Kopen bij


€ 38,96

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789054513728
TypeBoek

Publicatie

AuteurOnbekend
UitgeverUitgeverij Intertaal