Ga naar hoofdinhoud

Compañeros 3 - Nederlandse editie (B1.1) tekstboek + online-mp3's

Afbeelding van Compañeros 3 - Nederlandse editie (B1.1) tekstboek + online-mp3's

Beschrijving

Het tekstboek is verdeeld in Punto de partida (introductie) en negen unidades. Aan het begin van elke unidad staat kort aangegeven welke onderwerpen er aan bod komen en over welke thema’s de leerling zal communiceren. Elke unidad heeft een eigen thema, dat op de eerste pagina wordt gepresenteerd. De thema’s van het derde deel zijn: ¿Cómo eres?, Lugares, Vida sana, De compras, Periodismo y actualidad, ¡Nos vamos de concierto!, ¿Qué quieres ser?, ¡Vacaciones de verano! en Hecho en España. Ook worden op de startpagina de leerdoelen van de unidad genoemd. Vervolgens heeft elke unidad negen pagina’s met gevarieerde teksten en oefeningen.Elke unidad bestaat uit:
Vocabulario: twee pagina’s waarin de nieuwe woordenschat van de unidad wordt aangeboden aan de hand van lees- en luisterteksten en gevarieerde oefeningen.
Gramática: twee pagina’s met uitleg van de nieuwe grammaticale structuren en oefeningen om de regels in te slijpen. 
Comunicación: deze twee pagina’s stimuleren de leerlingen tot het oefenen van de mondelinge communicatie in een realistische setting.
Destrezas: een pagina met voor elke vaardigheid (Leer, Escuchar, Hablar, Escribir) een herhalingsoefening. 
Cultura: een pagina met informatie over actuele onderwerpen uit de Spaanstalige wereld (inclusief oefeningen).
Reflexión y evaluación: deze pagina evalueert of de leerlingen de opgedane kennis over woordenschat, taalhandelingen en grammatica weten toe te passen.
In elke unidad staan kaders met leertips (Para aprender) en informatie over uitspraak en spelling (Pronunciación y ortografía). Achter in het tekstboek van Compañeros – Nederlandse editie staan verder drie Proyectos, creatieve taken, die steeds bestaan uit een werkstukje (bijvoorbeeld een folder of een poster maken). Daarna volgt er per unidad een pagina Vocabulario, waarin leerlingen actief met de woordenschat aan de slag gaan, en een Resumen gramatical, een uitgebreid grammaticaoverzicht. Bovendien zijn achterin ook de uitgeschreven luisterteksten, een woordenlijst Spaans–Nederlands per les en een alfabetische woordenlijst Spaans–Nederlands te vinden.De mp3’s van zowel het tekstboek als het werkboek zijn gratis te downloaden van media.intertaal.nl.Docenten krijgen het toetsmateriaal op aanvraag toegestuurd.

Doelgroep Jongeren tussen 12 en 18 jaar.
nieuwe leergang Spaans
vier delen: A1, A2, B1.1 en B1.2 van het Europees Referentiekader
Nederlandstalige instructies in deel 1 en gedeeltelijk in deel 2
interactieve opzet met een aantrekkelijke, overzichtelijke lay-out en aansprekende onderwerpen
ook als geheel digitale variant verkrijgbaar
thema’s en communicatieve situaties die aansluiten bij de leefwereld van de leerlingen
met talrijke oefeningen om leerlingen actief te laten spreken en te leren reageren
extra bijlage om te oefenen met woordenschat
uitgebreid grammaticaoverzicht met uitleg in het Nederlands achter in het boek
met online luistermateriaal
met video’s op youtube.com/user/sgelele

Compañeros – Nederlandse editie is een helder opgebouwde leergang Spaans in vier delen die naar niveau B1.2 van het Europees Referentiekader leidt.Alle delen van deze leergang bestaan uit een tekstboek met online-mp3’s, een werkboek met online-mp3’s, een digitale licentie van het tekstboek en werkboek samen, en een uitgebreide handleiding voor de docent. Ook hoort bij deze leergang Spaans videomateriaal op YouTube, dat mét en zonder Spaanse ondertiteling te bekijken is.

Kopen bij


€ 33,96

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789054515685
TypeBoek

Publicatie

AuteurFrancisca Castro/ Ignaci.
UitgeverUitgeverij Intertaal