Ga naar hoofdinhoud

Caminos nieuw 1 tekstboek + online-mp3's

  Afbeelding van Caminos nieuw 1 tekstboek + online-mp3's

  Beschrijving

  Het tekstboek bevat 12 unidades. Iedere unidad behandelt een actueel en relevant thema, dat op de eerste pagina aan de hand van oorspronkelijk beeldmateriaal wordt gepresenteerd. De leerstof wordt aangeboden in zeer gevarieerde teksten. Voorop staat dat de cursisten de Spaanse taal zelf leren gebruiken in waarheidsgetrouwe, communicatieve situaties. De cursisten worden vanaf het begin aangespoord actief informatie uit te wisselen over hun persoonlijke gegevens, ervaringen en interesses.
  Aan het eind van iedere unidad volgt een overzichtspagina waarop de belangrijkste idiomatische en grammaticale items worden herhaald. De unidades 4, 8 en 12 zijn Revueltos, waarin de stof uit de voorafgaande drie unidades in een nieuwe context wordt herhaald. De slotpagina bestaat bij de Revueltos uit een reeks ‘can-do-statements’ volgens het Europees Referentiekader.
  Het tekstboek biedt verder een thematisch grammaticaoverzicht, een werkwoordenschema, de transcripties van de luisterteksten, een woordenlijst Spaans – Nederlands per les en een alfabetische woordenlijst Spaans – Nederlands.
   
  Over deze serie
  Doelgroep Beginners tot halfgevorderden
  Kenmerken:

  communicatieve leergang Spaans
  voldoet aan de eisen van het Europees Referentiekader
  garantie voor levendige lessen Spaans, waarbij de cursist in het middelpunt staat
  transparante, duidelijke opbouw
  mogelijkheden voor zelfevaluatie
  geeft een levendig beeld van de Spaanstalige wereld
  extra materiaal en interessante links op www.caminosonline.nl

  Caminos nieuw 1 en 2 hebben dezelfde indeling en didactische opzet en sluiten goed op elkaar aan. Caminos nieuw 1 en 2 bestaan uit een tekstboek en een werkboek.  Het audiomateriaal is gratis te downloaden op www.caminosonline.nl

  LET OP: serie is uitlopend

  Kopen bij


  € 44,95

  Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


  Specificaties

  ISBN/EAN9789054515807
  TypeBoek

  Publicatie

  AuteurGörissen
  UitgeverUitgeverij Intertaal