Ga naar hoofdinhoud

De vier seizoenen - Nederlands lezen voor anderstaligen - Lente (A0+) EPUB

Beschrijving

Leesboekje NT2 voor mensen met een beperkte kennis van het Nederlands. Met eenvoudige zinnen en taalconstructies en illustraties bij moeilijke woorden.

Dit boekje is in EPUB-formaat en geschikt om te lezen op een e-reader.De vier leesboekjes uit deze reeks hebben een oplopende moeilijkheidsgraad. Winter is geschikt voor beginners met beperkte kennis van het Nederlands. De boekjes Lente en Zomer zijn iets moeilijker. De reeks eindigt met Herfst. Elk boekje biedt vier korte verhalen.

Lente gaat over een gezin met vier kinderen in Friesland. Het gezin woont op een boerderij op het Friese platteland. Ze hebben een boerderijcamping. Het is meivakantie en de kinderen hebben vrij. Twee leden van het gezin fietsen de Elfstedentocht.

De leesboekjes zijn uitermate geschikt om het begrip van het Nederlands te vergroten en de kennis van Nederlandse woorden uit te breiden. De boekjes zijn ook te gebruiken naast een leergang. De teksten van de boekjes zijn integraal ingesproken als luistermateriaal. De mp3's zijn gratis te downloaden van media.intertaal.nl.

Kopen bij


Dit artikel is op dit moment niet beschikbaar.


Specificaties

ISBN/EAN9789054516460
TypeBoek

Publicatie

AuteurOnbekend
UitgeverUitgeverij Intertaal