Ga naar hoofdinhoud

Help! 1 Kunt u mij helpen? cursistenboek

Beschrijving

Het cursistenboek voor beginners zonder enige voorkennis van het Nederlands bestaat uit 16 hoofdstukken.

Het product dat u nu bekijkt is het cursistenboek. Dit cursistenboek is volledig vernieuwd en daarbij is een nieuw e-learning programma ontwikkeld! Er zijn dus geen CD’s meer nodig bij de methode. Alle audio-fragmenten zijn te vinden in het e-learning programma. In het e-learning programma staat veel extra oefenmateriaal waarmee cursisten naar eigen inzicht en in eigen tempo kunnen werken.
Het oefenmateriaal in de e-learning bevat onder andere extra luister- en leesteksten, woordenlijsten met woordenschatoefeningen, extra grammatica-uitleg en grammatica-oefeningen. Met behulp van de e-learning kan de docent de voortgang van de cursisten makkelijk bijhouden. In het cursistenboek zelf zijn een aantal onderdelen in het boek inhoudelijk veranderd; de teksten, de illustraties en de lay-out zijn verbeterd en gemoderniseerd.

Over deze serie
De serie is bestemd voor hoger opgeleide niet-Nederlandstaligen die in Nederland een hogere of wetenschappelijke opleiding willen volgen, of een beroep op dat niveau willen uitoefenen. Daarnaast is er expliciet rekening mee gehouden dat de serie veel gebruikt wordt door studenten die aan buitenlandse universiteiten Nederlands leren, c.q. studeren.

Dit boek wordt gebruikt naast het e-learning programma. Wij raden aan om eerst het boek te behandelen, en daarna het e-learning programma. De e-learning is voor 1 cursist te gebruiken. Een licentie is geldig voor 12 maanden.

Kopen bij


€ 71,95

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789055172320
TypeBoek

Publicatie

AuteurFontein
UitgeverNederlands Centrum Buitenland