Ga naar hoofdinhoud

Curso Básico de Neerlandês (Nederlands voor Portugeessprekenden)

Afbeelding van Curso Básico de Neerlandês (Nederlands voor Portugeessprekenden)

Beschrijving

Dit werk is tot stand gekomen dankzij enkele jaren leerzame ervaring met een grote verscheidenheid aan leerlingen in Rio de Janeiro.

Bij gebrek aan een doeltreffend handboek om de Portugeestaligen het Nederlands bij te brengen, werd de wens om zelf de verschillen beter te begrijpen en deze duidelijker aan de leerlingen uit te leggen, zo groot, dat het heeft geleid tot de ontwikkeling van een eigen methode. Het voordeel was dat het systeem op de leerlingen kon worden getest, om uit te vinden hoe ze het verwerkten en wat het resultaat zou zijn. Bij de totstandkoming van de cursus zijn het Van Dale Woordenboek der Nederlandse Taal en het Dicionário da Língua Portuguesa, van Aurélio Buarque de Holanda Ferreira, van grote waarde geweest.

In Nederland zijn vervolgens, na grondige bestudering van het lesmateriaal dat in Rio de Janeiro was voorbereid, alsnog ontelbare verbeteringen en aanvullingen aangebracht. Zo hebben wij onze krachten bebundeld om deze cursus te voltooien. Wij hopen dat de cursus nuttig en aantrekkelijk is voor diegenen die, om welke reden dan ook, de Nederlandse taal moeten of willen leren.

Kopen bij


€ 36,46

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789080412613
TypeBoek

Publicatie

AuteurLens-Fasting e.a.
UitgeverFasko Mediagroep