Ga naar hoofdinhoud

Zeg 't eens: Nederlanders voor jonge buitenlanders

Afbeelding van Zeg 't eens: Nederlanders voor jonge buitenlanders

Beschrijving

Zeg 't eens is een nieuwe kindvriendelijke, communicatieve en functionele methode Nederlands als tweede taal voor leerlingen van tien jaar en ouder. Zeg 't eens is zowel in groepsverband te gebruiken als een op een, bijvoorbeeld tijdens remedial teaching-lessen.

De methode omvat een tekst- en werkboek ineen met 18 lessen. Elk hoofdstuk heeft een in de belevingswereld van kinderen en tieners herkenbaar en relevant thema. De lessen hebben een duidelijke structuur met een dialoog, korte, prikkelende tekstjes, oefeningen en functionele spelletjes. De methode heeft een overzichtelijke opmaak met veel illustraties en bevat woordenlijsten in het Engels, Frans, Spaans, Turks en Arabisch en een geluid-cd.

Na afronding van het boek kan de leerling, ongeacht zijn of haar moedertaal, Nederlands spreken met gebruik van correcte grammaticale structuren en een brede woordenschat. Voor leerlingen die na enkele jaren studie van het Nederlands willen deelnemen aan een NT2-examen, legt Zeg 't eens een uitstekende basis, aangezien alle benodigde thema's en vocabulaire voor een dergelijk examen bevat.

Kopen bij


€ 42,50

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789085064763
TypeBoek

Publicatie

AuteurMiddag
UitgeverBoom Distributie Centrum