Ga naar hoofdinhoud

Tweede ronde Tekstboek + online

Afbeelding van Tweede ronde Tekstboek + online

Beschrijving

De Tweede ronde is een vervolgcursus waarmee halfgevorderde anderstaligen het niveau B1 kunnen bereiken. Het is het vervolg op Nederlands voor buitenlanders maar kan ook als vervolg op een andere beginnerscursus voor hoogopgeleide anderstaligen worden ingezet. In 42 lessen leert de cursist zo'n 2000 nieuwe woorden. Door de uitgebreide ondersteuning in de online cursus is de Tweede ronde ook zeer geschikt voor zelfstudie.

In de online cursus die bij dit boek hoort zijn alle teksten, de audio en de woordvertalingen opgenomen. Daarnaast zijn er oefeningen en testen, met inspreek- en afluistermodules, automatische scoremelding en gedetailleerde feedback. Nieuw is de uitgebreide teksthulp waarmee u steeds direct uitleg op het gebied van woorden, uitdrukkingen en grammatica kunt oproepen.

Werkt u met de Tweede ronde en wilt u meer oefenen? Als aanvulling op het tekstboek is er ook een oefenboek beschikbaar. Werkt u liever op uw telefoon? De Tweede ronde is ook beschikbaar als app. Kijk voor meer informatie op www.nt2.nl.

Kopen bij


€ 90,00

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789089534941
TypeBoek

Publicatie

AuteurWesdijk
UitgeverBoom Distributie Centrum