Ga naar hoofdinhoud

Delftse methode: Basiscursus Nederlands voor buitenlanders 2 tekstboek + online access

Afbeelding van Delftse methode: Basiscursus Nederlands voor buitenlanders 2 tekstboek + online access

Beschrijving

In navolging van Basiscursus 1 is nu ook Basiscursus 2 geheel herzien! De paarse kleur en de prijs zijn gelijk gebleven, maar de teksten en de vormgeving zijn opgefrist. Daarbij zijn er extra grammaticablokjes en oefeningen toegevoegd. In samenwerking met onze klanten is de online versie nog gebruiksvriendelijker gemaakt. Ten slotte is het boek, inclusief alle nieuwe illustraties, nu geheel uitgevoerd in kleur.
 
Basiscursus 2 van de Delftse methode is bestemd voor anderstaligen met ten minste een basisschoolopleiding die het Nederlands willen leren. De cursisten gaan in zestien lessen van niveau A1 naar A2, het vereiste niveau voor het inburgeringsexamen in Nederland. Ze kennen dan de tweeduizend belangrijkste woorden en woordvormen van het Nederlands, en ze kunnen die kennis inzetten bij het lezen, luisteren, spreken en schrijven. Het boek en de online versie zijn voorzien van verlevendigende illustraties. Een deel van het oefenprogramma bevindt zich online. Bij aanschaf van het Tekstboek ontvangt u een persoonlijke inlogcode waarmee u toegang krijgt tot de Delftse methode online in NT2 SCHOOL.
 
Basiscursus 2 bevat vertalingen in maar liefst 27 talen: Albanees, Arabisch, Chinees, Duits, Engels, Frans, Grieks, Hongaars, Hindi, Indonesisch, Italiaans, Japans, Lets, Litouws, Koerdisch (Kurmanci), Perzisch (Farsi), Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Servisch, Somalisch, Spaans, Thai, Tsjechisch, Turks en Vietnamees. De woordenlijsten zijn gratis te downloaden op de Delftse methode online. 

In zestien lessen van niveau A1 naar A2.
Voor cursisten met ten minste een basisschoolopleiding.

Voor cursisten die graag online werken, maar ook het boek bij de hand willen hebben, is dit pakket een voordelige combinatie. Het bevat het Basiscursus 2 Tekstboek en de inloggegevens voor de online versie. Het leerproces is stapsgewijs en leidt snel tot resultaten. Het studieprogramma is opgebouwd uit zestien lessen van ieder drie teksten. Met de teksten oefenen de cursisten hun luister- en spreekvaardigheid en maken ze kennis met de Cruciale Praktijksituaties. Dit kan zowel uit het boek als online. Bij iedere les hoort één blokje grammatica en een oefening. Daarnaast bevat het tekstboek toetsen ter voorbereiding op het inburgeringsexamen. De Delftse methode online maakt zelfstudie gemakkelijk, want door een woord in de digitale tekst aan te klikken verschijnt de vertaling en hoor je de uitspraak. De online versie geeft ook feedback op opdrachten en toetsen.

Kopen bij


€ 78,50

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789089536518
TypeHulpmiddel

Publicatie

AuteurMeijer
UitgeverBoom Distributie Centrum