Ga naar hoofdinhoud

Delftse methode: Basiscursus Nederlands voor buitenlanders 2 oefenboek

Afbeelding van Delftse methode: Basiscursus Nederlands voor buitenlander 2 oefenboek

Beschrijving

In navolging van Basiscursus 1 is nu ook Basiscursus 2 geheel herzien! De paarse kleur en de prijs zijn gelijk gebleven, maar de teksten en de vormgeving zijn opgefrist. Daarbij zijn er extra grammaticablokjes en oefeningen toegevoegd. In samenwerking met onze klanten is de online versie nog gebruiksvriendelijker gemaakt. Ten slotte is het boek, inclusief alle nieuwe illustraties, nu geheel uitgevoerd in kleur.
 
Basiscursus 2 van de Delftse methode is bestemd voor anderstaligen met ten minste een basisschoolopleiding die het Nederlands willen leren. De cursisten gaan in zestien lessen van niveau A1 naar A2, het vereiste niveau voor het inburgeringsexamen in Nederland. Ze kennen dan de tweeduizend belangrijkste woorden en woordvormen van het Nederlands, en ze kunnen die kennis inzetten bij het lezen, luisteren, spreken en schrijven. Het boek en de online versie zijn voorzien van verlevendigende illustraties. Een deel van het oefenprogramma bevindt zich online. Bij aanschaf van het Tekstboek ontvangt u een persoonlijke inlogcode waarmee u toegang krijgt tot de Delftse methode online in NT2 SCHOOL.
 
Basiscursus 2 bevat vertalingen in maar liefst 27 talen: Albanees, Arabisch, Chinees, Duits, Engels, Frans, Grieks, Hongaars, Hindi, Indonesisch, Italiaans, Japans, Lets, Litouws, Koerdisch (Kurmanci), Perzisch (Farsi), Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Servisch, Somalisch, Spaans, Thai, Tsjechisch, Turks en Vietnamees. De woordenlijsten zijn gratis te downloaden op de Delftse methode online. 

In zeventien lessen van niveau A1 naar A2.
Voor cursisten met ten minste een basisschoolopleiding.

Basiscursus 2 is herzien! De teksten zijn herschreven, de illustraties zijn vervangen en het boek is nu geheel uitgevoerd in kleur. Basiscursus 2 sluit naadloos aan op Basiscursus 1. De cursus is bedoeld voor laagopgeleide anderstaligen die taalniveau A2 willen behalen, bijvoorbeeld omdat ze het inburgeringsexamen moeten doen.
 
Het Basiscursus 2 Oefenboek bevat oefeningen en opdrachten die aansluiten bij de teksten in het Tekstboek. Bij elke les uit het tekstboek geeft het oefenboek twee soorten oefeningen: een spreekoefening aan de hand van vragen en een spreekoefening aan de hand van een voorgevormde conversatie. Zo oefent men naast het gebruik van de geleerde woorden in andere contexten ook het gebruik van allerlei grammaticale vormen.
 
Let op: het oefenboek kan niet zonder het tekstboek worden gebruikt.

Kopen bij


€ 45,00

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789089537010
TypeBoek

Publicatie

AuteurMeijer
UitgeverBoom Distributie Centrum