Ga naar hoofdinhoud

Deutsch für das Berufsleben B1 Kursbuch + 2 Audio-CDs

Afbeelding van Deutsch für das Berufsleben B1 Kursbuch + 2 Audio-CDs

Beschrijving

Eentalige methode zakelijk Duits, met nadruk op communicatieve vaardigheden. Bevat uitleg over de belangrijkste grammaticale onderwerpen.

Deutsch für das Berufsleben is een eentalige leergang die zich richt op het gebruiken van de Duitse taal in de werksfeer. Zo leren cursisten hoe ze een telefonische afspraak maken, hoe ze zich voorstellen in een zakelijke context en hoe ze hun onderneming kunnen beschrijven.

Het Kursbuch besteedt met name aandacht aan de Vaardigheden luisteren, spreken en lezen. De zes hoofdstukken zijn thematisch ingedeeld in verschillende communicatieve situaties, zoals Am Telefon, Sich kennen lernen en Messen und Veranstaltungen. De eerste pagina van elk hoofdstuk geeft de leerdoelen van het hoofdstuk weer. Daarna volgen vijf paragrafen van elk twee pagina’s met gevarieerde oefeningen, waarin de leesvaardigheid, luistervaardigheid en spreekvaardigheid aan bod komen. Aan het einde van elk hoofdstuk staat een leestekst over het zakenleven.

Als bijlage zijn uitneembare bladen met rollenspelen opgenomen om in tweetallen te oefenen. De rollenspelen zijn relevant voor het thema van het hoofdstuk en stellen de cursisten in staat om de geleerde stof in de praktijk te brengen.

Het Kursbuch bevat verder de volgende onderdelen: 

  • de transcripties van de dialogen op de audio-cd’s; 
  • de oplossingen van de oefeningen; 
  • een eentalige alfabetische woordenlijst met de woorden uit het Kursbuch en het Übungsbuch.

Bij het Kursbuch horen twee Audio-CDs met alle luisteroefeningen. Deze Audio-CDs zijn ingelegd in het Kursbuch.

Kopen bij


€ 41,95

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789460303203
TypeHulpmiddel

Publicatie

AuteurGuenat e.a.
UitgeverUitgeverij Intertaal