Ga naar hoofdinhoud

Clan 7 con ¡Hola, amigos! 1 libro del alumno + contension digital

Beschrijving

Clan 7 is een methode Spaans voor kinderen. Ze leren de lesstof aan de hand van vrolijke plaatjes en liedjes en afwisselende oefeningen.

Clan 7 biedt de lesstof aan de hand van vrolijke plaatjes en liedjes en afwisselende oefeningen aan. Zo wordt zowel de taalkundige als de culturele kennis van de leerlingen gestimuleerd. Elk deel van Clan 7 bestaat uit een kleurrijk libro del alumno en een cuaderno de actividades, en daarnaast is er nog tal van interactieve oefeningen. Deze digitale leeromgeving heet ¡Hola, amigos!. Met de code naar het digitaal materiaal kunnen de kinderen zelfstandig aan de slag. Bovendien is er veel audiomateriaal bij de oefeningen. Dit materiaal staat op de audio-cd voor de docent.

De aankoop van het papieren boek omvat een Premium Digitale Licentie die toegang geeft tot het eBook en de digitale uitbreiding van het handboek. Deze digitale inhoud zal beschikbaar zijn gedurende 18 maanden vanaf het moment van activering.

Inclusief:

Clan 7 Leerlingenboek (niveau A1.1).
Interactieve cursus Hola, amigos! beschikbaar in de ELEteca.
Extra hulpmiddelen in de ELEteca (beschikbaar gedurende 18 maanden vanaf het moment van activering).
Het studentenboek is verkrijgbaar in papier en digitaal eBook formaat.

Structuur van het Leerlingenboek:

Het Leerlingenboek bestaat uit 9 didactische eenheden die de leuke avonturen van de hoofdpersonen volgen. Elke eenheid is verdeeld in drie werksessies van dubbele pagina's en een te lezen en te beluisteren slotstrip, waarin de bestudeerde inhouden worden samengebracht door middel van een amusant verhaal.

De activiteiten ontwikkelen de taalkundige en culturele competentie door middel van levendige en motiverende beelden en de inhoud is gerangschikt naar gelang van de leeftijd en het niveau van het kind.

Structuur van de cursus Hallo, mijn vrienden!

Het bestaat uit 9 didactische eenheden, verdeeld over acht sessies, die uitgebreid multimediamateriaal bieden voor interactief werk aan alle vaardigheden, waaronder uitspraak.

Kopen bij


€ 28,95

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789460307058
TypeHulpmiddel

Publicatie

AuteurCastro e.a.
UitgeverUitgeverij Intertaal