Ga naar hoofdinhoud

Clan 7 con ¡Hola, amigos! 1 cuaderno de actividades

Afbeelding van Clan 7 con ¡Hola, amigos! 1 cuaderno de actividades

Beschrijving

Clan 7 is een methode Spaans voor kinderen. Ze leren de lesstof aan de hand van vrolijke plaatjes en liedjes en afwisselende oefeningen.

Clan 7 biedt de lesstof aan de hand van vrolijke plaatjes en liedjes en afwisselende oefeningen aan. Zo wordt zowel de taalkundige als de culturele kennis van de leerlingen gestimuleerd. Elk deel van Clan 7 bestaat uit een kleurrijk libro del alumno en een cuaderno de actividades, en daarnaast biedt de cd-rom bij het libro del alumno nog tal van interactieve oefeningen aan. Deze digitale leeromgeving heet ¡Hola, amigos!. Met de cd-rom kunnen de kinderen zelfstandig aan de slag. Bovendien is er veel audiomateriaal bij de oefeningen. Dit materiaal staat op de audio-cd voor de docent.

Inclusief:

  • Activiteitenboekje.

Het activiteitenboekje bestaat uit 9 eenheden, die overeenkomen met de 9 eenheden in het leerlingenboek, en waarin voor elke sessie wordt gewerkt.

De activiteiten zijn speels van aard en omvatten dynamieken (kleuren, knippen, plakken, verbinden...) die de fijne motoriek aan het werk zetten met als doel de inhoud te internaliseren en de doeltaal te gebruiken.
De laatste activiteit van elke sessie is een taak waarin de leerling in het Spaans persoonlijke en/of culturele aspecten moet uitdrukken die verband houden met het thema van de eenheid.
Het bevat een dubbele pagina met full-colour stickers om sommige van de voorgestelde activiteiten in te vullen.

Kopen bij


€ 14,50

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789460307072
TypeBoek

Publicatie

AuteurCastro e.a.
UitgeverUitgeverij Intertaal