Ga naar hoofdinhoud

Great! 2 tekst-/werkboek + audio-cd's (2x)

Afbeelding van Great! 2 tekst-/werkboek + audio-cd's (2x)

Beschrijving

Methode Engels met een goal-based lexical approach: elke unit heeft een duidelijk communicatief doel.

Het tekst-/werkboek van Great! bestaat uit negen units. Elke unit heeft een bepaald thema. Elke unit begint met een introductiepagina. Daarna volgen de vier delen A, B, C en D.

Deel A en B (elk drie pagina’s) bieden genoeg materiaal voor twee lessen van 90 minuten. Alle Vaardigheden komen aan bod, met nadruk op spreken en luisteren. Grammatica wordt zo veel mogelijk lexicaal geïntroduceerd en alleen waar het relevant en nodig is. De instructies zijn in het Engels.

Deel C (drie pagina’s) is het werkboekgedeelte. De cursist kan de oefeningen thuis maken. Tot en met unit 6 zijn de instructies in het Nederlands zijn, vanaf unit 7 zijn de instructies ook hier in het Engels. Dit deel eindigt met een Progress check waarmee de cursist zijn voortgang kan bijhouden.

Deel D (twee pagina’s) heet Survival English. In dit deel worden minidialogen aangeboden waarmee de cursist nuttige uitdrukkingen en zinnen leert. Deze uitdrukkingen en zinnen staan in een lijst bij elkaar met de Nederlandse vertaling. Aansluitend volgt een aantal oefeningen. De onderwerpen die behandeld worden zijn bijvoorbeeld: Saying sorry, Asking the time, On the phone, Lost and found, Eating out, Using public transport, Mail order & booking.

Na de units 3, 6 en 9 volgt een deel genaamd Xtra (zes pagina’s). Xtra bestaat uit drie delen: Recap, Progress test en Magazine. Recap herhaalt en consolideert de leerstof van de voorgaande drie units door middel van grappige soap-style dialogen gevolgd door specifieke opdrachten zoals creative writing. De Progress test kan worden gebruikt om de vooruitgang van de cursist te controleren. Het Magazine biedt een onderhoudende tekst over een cultureel onderwerp en is rijk geïllustreerd.

Het tekst-/werkboek bevat verder de volgende onderdelen:

  • een grammaticaoverzicht;
  • de oplossingen van de oefeningen uit deel C van de units en van de Progress test uit Xtra;
  • de transcripties;
  • een woordenlijst per les met de Nederlandse vertaling;
  • een alfabetische woordenlijst met de Nederlandse vertaling;
  • Word fields, Instructions A-Z en Great Quiz.

Bij elk deel van Great! horen mp3’s van alle luisteroefeningen. Deze zijn gratis te downloaden.

Kopen bij


€ 22,50

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789460307416
TypeHulpmiddel

Publicatie

AuteurCohen e.a.
UitgeverUitgeverij Intertaal