Ga naar hoofdinhoud

Meta profesional (eentalig) 1 libro del alumno + Intertaal augmented

Beschrijving

Het libro del alumno van Meta Profesional 1 bevat tien overzichtelijke unidades die zijn opgebouwd rond een bepaald thema, zoals zakenreizen, agendabeheer of zakendiners. In elke unidad wordt het thema op de eerste pagina geïntroduceerd en volgen er zes pagina’s met gevarieerde teksten en oefeningen. Bij het maken van de oefeningen spelen samenwerken en overleggen een belangrijke rol.
Belangrijke zinsconstructies en grammaticale onderwerpen worden in schema’s en in de kantlijn nader uitgelegd, zodat de stof makkelijk te bestuderen is. Vaak moeten de cursisten regels en schema’s zelf aanvullen of opstellen, zodat ze de grammaticale regels sneller en beter onthouden.
Te toca a ti aan het eind van de unidad bestaat uit een spreekoefening en een schrijfoefening waarin de cursisten het geleerde in de praktijk kunnen brengen. Bij Mi ficha kunnen cursisten voor zichzelf opschrijven wat ze in een bepaalde unidad hebben geleerd.
Elke les sluit af met Revista de negocios waarin de verschillende Latijns-Amerikaanse landen van het handelsverbond Mercosur worden belicht, en een overzicht met Comunicación en Gramática, met verwijzingen naar het grammaticaoverzicht achter in het boek.Na elke twee unidades volgt een Etapa met leerstrategieën en de herhaling van woordenschat en grammaticale structuren in de vorm van een spel.
Achterin staan drie woordenlijsten Spaans – Nederlands – Engels – Frans: een woordenlijst per les, een thematische woordenlijst en een alfabetische woordenlijst.
Het geluidsmateriaal kan beluisterd worden met de Intertaal Augmented app. Deze app is gratis te downloaden in de App store en de Google playstore.

Over deze serie
Doelgroep Jongeren en volwassenen van beroepsopleidingen op middelbaar en hoger niveau; cursisten van bedrijfsopleidingen.
Kenmerken:

tweedelige, communicatieve methode zakelijk Spaans
beschikbaar als Nederlandstalige en internationale editie
voldoet aan de eisen van het Europees Referentiekader
realistische zakelijke communicatie
internationale editie met woordenlijst Spaans–Nederlands–Engels–Frans, per les, thematisch en alfabetisch
gestructureerde en overzichtelijke methode zakelijk Spaans
mogelijkheden voor zelfevaluatie
reikt efficiënte leerstrategieën aan
in het werkboek een examen vergelijkbaar met het DELE-examen op A1-niveau en op A2-niveau
met aanvullend materiaal op de website www.metaprofesional.nl

Van Meta Profesional bestaan twee edities: een Nederlandstalige editie met de instructies bij de oefeningen in het Nederlands en woordenlijsten Spaans–Nederlands, en een internationale editie met de instructies bij de oefeningen in het Spaans en woordenlijsten Spaans–Nederlands–Engels–Frans. Meta Profesional 2 bestaat alleen als internationale, geheel Spaanstalige editie met woordenlijsten in vier talen. Dit is de internationale editie van Meta Profesional 1 met de instructies bij de oefeningen in het Spaans.

titel niet voorradig

Kopen bij


Dit artikel is op dit moment niet beschikbaar.


Specificaties

ISBN/EAN9789460309465
TypeHulpmiddel

Publicatie

AuteurDiaz Gutiérrez e.a.
UitgeverUitgeverij Intertaal