Ga naar hoofdinhoud

Team Deutsch (Nederlandse editie) 1 digitaal werkboek leerlingenlicentie + werkboek + mp3's

Afbeelding van Team Deutsch (Nederlandse editie) 1 digitaal werkboek leerlingenlicentie + werkboek + mp3's

Beschrijving

De digitale variant van Team Deutsch is een webapplicatie die toegankelijk is vanaf verschillende apparaten/devices, maar enkel en alleen vanuit de elektronische leeromgeving die de school gebruikt (zoals Magister).
Werkboek:
Het gehele werkboek van Team Deutsch, voorzien van:

Audiolinks
Links naar het tekstboek
Met invulbare oefeningen
Met zoek- en bladerfunctie
Met zoomfunctie
Met mogelijkheid om notities te maken en op te slaan

Benieuwd hoe de digitale boeken werken? Bekijk hier de introductievideo.Bij dit combinatiepakket ontvangt u de leerlinglicentie plús het papieren werkboek.
Over deze serie
Doelgroep Jongeren tussen 12 en 18 jaar in het voortgezet onderwijs
Kenmerken:

vierdelige communicatieve methode Duits
gebaseerd op het principe van taakgericht werken en leren
leerdoelen in het Nederlands in deel 1 en 2
volledig afgestemd op het Europees Referentiekader
grammaticaoverzicht met uitleg in het Nederlands
woordenlijst Duits – Nederlands per les achter in het boek
ook digitaal te gebruiken

Team staat voor: Transparant: leerdoelen aan het begin van elk hoofdstuk, duidelijke structuur, de leerinhoud wordt overzichtelijk gepresenteerd, zelfevaluaties en tests. Effectief: groot aanbod van afwisselende oefeningen, zogenaamde Baukästen met de nieuwe leerstof op elke dubbele pagina, strategieën en tips voor zelfstandig leren. Attractief: overzichtelijke lay-out met aantrekkelijke tekeningen en authentieke foto’s, en levendig taalgebruik voor jongeren. Motiverend: interessante thema’s, teksten en projecten voor jongeren, liedjes en spelletjes voor teams, persoonlijke grammatica- en woordenschatpagina’s.
Team Deutsch is gericht op het voortgezet onderwijs. Er zijn vier delen om de leerlingen naar niveau B1.2 te brengen. De leerling staat centraal in Team Deutsch. De stof is opgebouwd rond motiverende thema’s waarbij interactie en samenwerking belangrijk zijn. Leerstrategieën helpen de leerling op weg. Een levendige klas en taalvaardige leerlingen zijn het resultaat.
Team Deutsch is volledig gebaseerd op het Europees Referentiekader. Dit is onder meer terug te zien in de taakgerichte benadering en de reflectie op het geleerde. Taakgericht leren betekent dat je een taal het beste leert door er iets mee te doen: Duits leren door ook daadwerkelijk Duits te spreken en te schrijven. De gevarieerde oefeningen van een hoofdstuk werken toe naar het uitvoeren van een realistische eindtaak. De taak is een uitgebreide, afgebakende opdracht die de leerling de doeltaal actief laat gebruiken, in een voor hem relevante context.
Team Deutsch bestaat uit een tekstboek met een semiharde kaft, een werkboek, audiomateriaal op media.intertaal.nl en een handleiding voor de docent.
Woordjes leren kan met Wozzol en met WRTS. Dat kan zowel via de browser als met een app.

Bekijk hier de woordenlijsten van Team Deutsch op WRTS en op Wozzol.
Download WRTS in de App Store van Apple of in de Google Play Store.
Download Wozzol in de App Store van Apple of in de Google Play Store.

Kopen bij


€ 21,70

Tussen 3 en 25 werkdagen geleverd


Specificaties

ISBN/EAN9789462930650
TypeHulpmiddel

Publicatie

AuteurEsterl e.a.
UitgeverUitgeverij Intertaal