Ga naar hoofdinhoud

Hôtellerie/Restauration.com livre de l'élève + DVD-ROM + guide

Afbeelding van Hôtellerie/Restauration.com livre de l'élève + DVD-ROM + guide

Beschrijving

Eentalig leerboek en oefenboek dat zich richt op het snel en efficiënt inzetten van het Frans in het hotel- en restaurantwezen.

Doelgroep: Cursisten met een basiskennis Frans (A1/A2), werkzaam in het hotel- en restaurantwezen, of studerend aan een opleiding in deze richting.

  • eentalig leer- en oefenboek
  • richt zich op het snel en efficiënt inzetten van het Frans in alledaagse situaties
  • biedt stof voor ongeveer 120 lesuren

Het livre de l'élève heeft zes unités met een eigen thema. Elke unité bevat zes leçons van twee pagina's. Alle Vaardigheden komen aan bod, maar de spreekvaardigheid krijgt de meeste nadruk. De kaders Repère grammatical en Comment dire reiken grammatica en woordenschat aan. Aan het eind van de unités wordt een Scénario professionnel aangeboden, waarbij de nadruk ligt op beginnersfouten in het hotel- en restaurantwezen. Elke unité sluit af met de evaluatiepagina's Faire le point waarmee de cursist de eigen voortgang in kaart brengt. De rubriek Pour aller plus loin bestaat uit een leestekst met oefeningen over het hotel- en restaurantwezen. Het boek bevat een guide Gastronomie et oenologie met uitleg over wijnen en wijnstreken. Op de DVD ROM staat een docu-fiction vidéo, die verband houdt met de unités uit het boek. De audiofragmenten zijn ook op de DVD ROM te vinden.Hôtellerie-restauration.com – 2e édition is ook te gebruiken als voorbereiding op het DFP TH B1 (Diplôme de français professionnel Tourisme et l’hôtellerie de la Chambre de commerce et d’industrie de Paris). Het boek bevat 10 oefenexamens hiervoor.

Kopen bij


€ 34,96

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789462932760
TypeBoek

Publicatie

AuteurCorbeau, Dubois, Penforns
UitgeverUitgeverij Intertaal