Ga naar hoofdinhoud

Hôtellerie/Restauration.com guide pédagogique

Afbeelding van Hôtellerie/Restauration.com guide pédagogique

Beschrijving

Eentalig leerboek en oefenboek dat zich richt op het snel en efficiënt inzetten van het Frans in het hotel- en restaurantwezen.

Doelgroep Cursisten met een basiskennis Frans (A1/A2), werkzaam in het hotel- en restaurantwezen, of studerend aan een opleiding in deze richting.

  • eentalig leer- en oefenboek
  • richt zich op het snel en efficiënt inzetten van het Frans in alledaagse situaties
  • biedt stof voor ongeveer 120 lesuren

De guide pédagogique bevat de antwoorden van de oefeningen en lesideeën bij de video's.

Kopen bij


€ 29,60

Tussen 3 en 25 werkdagen geleverd


Specificaties

ISBN/EAN9789462932777
TypeBoek

Publicatie

AuteurSemichon, Dubois
UitgeverUitgeverij Intertaal