Ga naar hoofdinhoud

Orthographe progressive du français - niveau avancé corrigés

Beschrijving

Een leerboek en oefenboek Frans voor jongeren en volwassenen met heldere uitleg van de Franse spelling en met praktische oefeningen.

In de corrigés van Orthographe progressive du français staan alle oplossingen vermeld.

Een leerboek en oefenboek Frans voor jongeren en volwassenen met heldere uitleg van de Franse spelling en met praktische oefeningen.

Doelgroep: Jongeren en volwassenen

heldere uitleg van de Franse spelling met talrijke praktische oefeningen
drie delen op drie niveaus (van beginners tot gevorderden)
in moeilijkheidsgraad oplopende lessen en oefeningen
voor klassikaal gebruik en voor zelfstudie
met tests voor zelfevaluatie
Orthographe progressive du français is een driedelige leer- en oefenreeks Frans voor jongeren en volwassenen die zich specifiek richt op de spelling.Er is een deel voor beginners (débutant), één voor halfgevorderden (intermédiaire) en één voor gevorderden (avancé). De boeken kunnen in de les of voor zelfstudie worden gebruikt. De hele reeks is eentalig. Op de linkerpagina’s worden spellingsregels in de meest ruime zin van het woord behandeld. Daarbij is er ook aandacht voor grammaticale onderwerpen en uitspraak. Op de rechterpagina’s kunnen de spellingregels direct in oefeningen worden toegepast. Aan het eind van elk boek staat een aantal tests jamee de taalleerder zelf de verworven vaardigheden kan beoordelen. Het boek is voorzien van een audio-cd. Bij dit deel is tevens een gratis digitale versie van het complete boek beschikbaar. In de corrigés, die los verkrijgbaar zijn, staan alle oplossingen vermeld.

Kopen bij


€ 18,95

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789462933231
TypeBoek

Publicatie

AuteurOnbekend
UitgeverUitgeverij Intertaal