Ga naar hoofdinhoud

Sciences-techniques.com

Afbeelding van Sciences-techniques.com

Beschrijving

Eentalig leerboek en oefenboek Frans voor mensen die werkzaam zijn in de wereld van natuurwetenschap of techniek, of studeren in deze richting.

Doelgroep Cursisten met kennis van het Frans op niveau A2–B1 of voor mensen die werkzaam zijn in de wereld van natuurwetenschap of techniek, of studerend aan een opleiding in deze richting.

  • eentalig leer- en oefenboek
  • uitermate geschikt als vervolg op Français.com
  • richt zich op het snel en efficiënt inzetten van het Frans in realistische situaties
  • geschikt voor in de les of voor zelfstudie

Sciences-techniques.com is geschikt voor cursisten met een kennis van het Frans op niveau A2–B1. Het boek wil cursisten vooral kennis laten maken met de specifieke woordenschat van de natuurwetenschappelijke en technische branche.Sciences-techniques.com bestaat uit 96 pagina's met informatieve teksten en oefeningen voor tekstbegrip, woordenschat en terminologie. De vele invuloefeningen zorgen ervoor dat de leerstof beter beklijft.Illustraties met aanduidingen van nieuwe woordenschat zorgen ervoor dat de stof sneller en makkelijk te begrijpen en beter te onthouden is.Dit boek is zeer goed bruikbaar als vervolg op Français.com en voor studenten van technische en natuurwetenschappelijke opleidingen.

Kopen bij


€ 19,95

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789462933361
TypeBoek

Publicatie

AuteurLahmidi
UitgeverUitgeverij Intertaal