En cuisine et en salle B1/B2 livre de l'élève + DVD-ROM
Beschrijving
Eentalige methode Frans voor het restaurantwezen voor cursisten van horeca- en koksopleidingen en bedrijfsopleidingen.
Het eerste deel van deze leergang heet En cuisine ! en leidt naar niveau A1–A2. Het tweede deel heet En cuisine et en salle en leidt naar niveau B1–B2.
En cuisine et en salle heeft acht thematische unités (Habitudes alimentaires, Je peux vous suggérer …). Elke unité bestaat uit twee leçons en vier pagina's met grammatica. Na de grammatica volgt Fiche métier, een leestekst over culinaire beroepen, met oefeningen. Vervolgens wordt de unité afgesloten met Entraînement aux examens professionnels, waarin alle Vaardigheden aan bod komen, en Civilisation, een leestekst over Franstalige gebieden, met oefeningen. Achter in het boek zijn de bijlagen Tableaux de conjugaison, Glossaire illustré en Ateliers vidéo opgenomen. De video's staan op de dvd.
Kopen bij
€ 34,96
Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden
Specificaties
ISBN/EAN | 9789462933392 |
---|---|
Type | Boek |
Publicatie
Auteur | Cholvy |
---|---|
Uitgever | Uitgeverij Intertaal |