Ga naar hoofdinhoud

Agencia ELE 5 libro de clase + CD audio

Afbeelding van Agencia ELE 5 libro de clase + CD audio

Beschrijving

Doelgroep Gevorderden.
eentalige leergang Spaans voor volwassenen
gebaseerd op het principe van taakgericht leren
overzichtelijke en gestructureerde opzet
zes delen: A1+, A2, B1.1, B1.2, B2.1 en B2.2
extra oefenmateriaal op agenciaele.com
Elk deel van Agencia Ele bevat een libro de clase + CD audio, een libro de ejercicios + CD audio, een voor docenten gratis te downloaden libro del profesor, en extra onlinemateriaal. Het libro de clase heeft 8 unidades. Elke unidad bestaat uit: 
Portada (openingspagina): hier worden de leerdoelen geïntroduceerd. Het thema van de unidad wordt visueel ondersteund met foto's en afbeeldingen.
Primera línea: dubbele pagina ter activering van de voorkennis van de cursist en ter voorbereiding op de nieuwe stof.
Agencia Ele: stripverhaal waarin de taalhandelingen worden gepresenteerd. De context is een kantoor met journalisten die werken voor het blad Agencia Ele. 
Entre líneas: taken om de grammaticale structuren te consolideren en te oefenen met de verschillende Vaardigheden (lezen, luisteren, spreken, gesprekken voeren).
En línea con: taken in een (inter)culturele context. Hier krijgen de cursisten ook tips aangereikt die helpen bij het leren van de nieuwe stof en bij communicatie in het Spaans. 
Línea directa: overzichtspagina met grammatica en taalhandelingen. De stof wordt schematisch aangeboden en visueel ondersteund met bijvoorbeeld kleuren en pijlen. 
Alle grammatica wordt in de unidades aangeboden, het boek bevat geen overzichtsgrammatica. Achter in het boek zijn de uitgeschreven luisterteksten opgenomen. De audio-cd van het libro de clase is in het boek ingelegd. De mp3's zijn ook te downloaden van media.intertaal.nl.

op=op Tijdelijk extra voordelig

Kopen bij


€ 25,00

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789462933651
TypeBoek

Publicatie

AuteurGil-Toresano,Fernandez
UitgeverUitgeverij Intertaal