Ga naar hoofdinhoud

Voyages édition internationale 1 livre de l'élève + Intertaal augmented

Afbeelding van Voyages édition internationale 1 Livre de l'élève + MP3 online

Beschrijving

Eentalige methode Frans met een overzichtelijke lay-out en duidelijke structuur en opbouw. Met veel afwisselende onderwerpen en werkvormen.

Het livre de l'élève bestaat uit een inleidende unité en twaalf unités. Elke unité heeft de volgende opbouw:

Een introductiepagina die de voorkennis van de cursisten activeert en hen voorbereidt op het thema. De leerdoelen worden hier aangegeven.
Zes pagina’s leerstof verdeeld in deel A en deel B. In gekleurde kaders staan de belangrijkste taalfuncties en grammaticale onderwerpen. Regelmatig moeten cursisten een schema of regel aanvullen. In elke unité staan verwijzingen naar oefeningen in het cahier d’exercices.
In de laatste opdracht, Pour finir, krijgen de cursisten voor hun portfolio een opdracht waarmee ze de verworven kennis in alledaagse situaties kunnen toepassen. Gezamenlijk werken de cursisten aan een product.
In Mon bilan kunnen de cursisten hun vorderingen bijhouden en hun leerproces evalueren.
In Balades en France reizen de cursisten door verschillende streken van Frankrijk. Er komen mensen aan het woord die enthousiast vertellen over hun geboortestreek.
Het Résumé vat de geleerde taalfuncties en grammatica samen.

De drie Savoir-faire-unités (4, 8 en 12) dienen om het geleerde te herhalen. Leerstrategieën komen aan bod en de geleerde taalfuncties en woordenschat worden herhaald in oefeningen en spellen met achtergrondinformatie over land en volk. Achter in het livre de l’élève staan een grammaticaoverzicht, een werkwoordenoverzicht, de transcripties van de luisterteksten en een woordenlijst Frans - Nederlands - Engels per unité. In de vierde kolom kunnen cursisten de woorden vertalen naar hun eigen moedertaal.

Over deze serie

  • tweedelige, eentalige methode Frans voor volwassenen
  • geleidelijke voortgang
  • onderhoudende kennismaking met de Franse taal en cultuur
  • veel afwisseling in onderwerpen en werkvormen
  • met evaluatietests

Voyages édition internationale 1 leidt naar niveau A1 van het Europees Referentiekader. Deel 2 leidt naar A2. Elk deel van Voyages édition internationale biedt materiaal voor circa 90 lesuren.

Kopen bij


€ 29,95

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789462934375
TypeHulpmiddel

Publicatie

AuteurAndré e.a.
UitgeverUitgeverij Intertaal