Ga naar hoofdinhoud

Deutsch echt einfach für Jugendliche A2 Kursbuch mit Audios und Videos online

Afbeelding van Deutsch echt einfach für Jugendliche A2 Kursbuch mit Audios und Videos online

Beschrijving

Eentalige methode Duits voor het vo met zowel een communicatieve als een grammaticale insteek. Helder en overzichtelijk opgebouwd.

Het Kursbuch bestaat uit tien lessen over o.a. vrije tijd, familie, thuis en andere alledaagse situaties. Ook zijn er twee grammaticalessen die spelenderwijs grammaticale kwesties behandelen en oefenen.

Alle lessen bestaan uit de delen A, B en C die elk communicatie en grammatica behandelen. Na C volgen de onderdelen: uitspraak met uitleg en oefeningen, een grammaticaoverzicht met oefeningen (vanaf les 2), een overzicht van belangrijke nieuwe woorden (vanaf les 2), een Landeskunde-deel met kleine projectopdrachten en een Zwischenstopp met herhalingsoefeningen.

Na de lessen 3, 5, 8 en 10 is er telkens een Videostation ingelast. Dat is een kort filmpje over Duitse jongeren met daarbij twee pagina’s vragen en oefeningen. Van elke video zijn twee versies beschikbaar: een met en een zonder Duitse ondertitels.

Het Kursbuch heeft als bijlage een losse woordenlijst Duits – Nederlands, een overzicht van instructies die in het boek voorkomen met vertaling en een overzicht van grammaticale begrippen met vertaling.

Kopen bij


€ 23,95

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789462936416
TypeBoek

Publicatie

AuteurMotta
UitgeverUitgeverij Intertaal