Ga naar hoofdinhoud

Tendances B2 - Cahier d'activités

Tendances B2 Cahier d'activités

Beschrijving

Tendances B2 Cahier d'activités is het werkboek bij niveau B2 van Tendances, een eentalige methode Frans met nadruk op kennis die relevant is voor het dagelijks gebruik. Effectieve voorbereiding op de DELF/DALF-examens.

Tendances B2 Cahier d'activités

Tendances B2 Cahier d'activités bevat per leçon twee pagina’s aan oefeningen, beginnend met een woordenlijst die de cursist zelf vertaalt naar zijn moedertaal. Naast woordenschatoefeningen zijn er ook grammatica-, spreek- en luisteroefeningen. Elke unité in het cahier d’activités eindigt met twee pagina’s Préparation au DELF, oftewel oefeningen die doelgericht voorbereiden op de DELF/DALF examens. Een boekje met de oplossingen van de oefeningen en de uitgeschreven luisterteksten is ingelegd.

Over deze serie

Tendances is een frisse, actuele leergang waarmee studenten op een natuurlijke en actieve manier Frans leren. De eentalige leergang leidt in vijf delen van A1 naar C1/C2 van het Europees Referentiekader.

Door middel van gethematiseerde hoofdstukken, film- en audiofragmenten en (groeps)projecten slaagt Tendances erin een rijke leeromgeving te creëren. De lesstof is toegespitst op de belevingswereld van studenten en jongvolwassenen. De cursist breidt zijn kennis van het Frans uit door bijvoorbeeld een feest te organiseren, een stadsbezoek voor te bereiden of te zoeken naar een baan in een Franstalig land. Kortom: vooral praktijkgerichte situaties komen aan bod.Als leergang is Tendances overzichtelijk en makkelijk te gebruiken voor zowel docenten als studenten. Elk niveau bestaat uit drie delen: het livre de l’élève, het cahier d’activités en het livre du professeur.
Al het lesmateriaal van dit deel is digitaal beschikbaar voor zowel student als docent.

Kopen bij


€ 18,95

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789462936539
TypeBoek

Publicatie

AuteurGirardet e.a.
UitgeverUitgeverij Intertaal