Ga naar hoofdinhoud

Adomania 1 Manuel numérique classe

Adomania A1 Manuel numérique classe

Beschrijving

Adomania A1 Manuel numérique classe is een usb-stick voor de docent met de digitale versie van deel 1 van Adomania, een eentalige methode Frans voor jongeren in het vo. In deze methode is veel aandacht voor samenwerkend leren d.m.v. groepsopdrachten. Met Nederlandse woordenlijst.

Adomania A1 Manuel numérique classe

Adomania A1 Manuel numérique classe is een usb-stick voor de docent. De usb-stick bevat voor deel 1 van Adomania het tekstboek, werkboek, audio- en videomateriaal inclusief 120 activités autocorrectives van het Parcours digital® voor de leerling en toegang tot de virtuele klas. De usb-stick is geschikt voor pc, Mac en tablet.

Over deze serie

  • veel aandacht voor samenwerkend leren door middel van groepsopdrachten en een gezamenlijke taak
  • makkelijk te gebruiken, met korte en gevarieerde activiteiten
  • ruimschoots aandacht voor de verschillende Vaardigheden
  • bereidt voor op de DELF-examens
  • aanvullend is er een originele documentaireserie met bijbehorende opdrachten
  • met video’s op dvd en via TV5Monde

Adomania is een eentalige methode Frans voor jongeren van 12 tot 18 jaar. De methode leidt in vier delen naar niveau B1 van het ERK.

Adomania speelt in op de natuurlijke voorkeur van jongeren: samenwerkend leren door werken in groepen en de gezamenlijke eindtaak, Ensemble pour… De onderwerpen die aan bod komen in het aangeboden materiaal, lees-, luisterteksten en video’s, zijn gericht op de belevingswereld van jongeren. Het leren van de taal gebeurt in een duidelijke taal en context. Met als extra een originele videodocumentaire (16 scènes), te bekijken via TV5Monde, met verwerkingsopdrachten in de docentenhandleiding.

Adomania bestaat per deel uit een livre de l’élève, een cahier d’activités, een guide pédagogique, een CD audio classe. Met het Manuel numérique classe en het Manuel numérique élève is de methode ook volledig digitaal in te zetten.

Kopen bij


€ 145,00

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789462938441
TypeHulpmiddel

Publicatie

AuteurHimber e.a.
UitgeverUitgeverij Intertaal