Ga naar hoofdinhoud

Absolute Legal English course book + audio CD

Afbeelding van Absolute Legal English course book + audio CD

Beschrijving

Eentalige methode Engels op B2/C1-niveau voor mensen die werken in de juridische sector of een opleiding in die richting volgen.

  • eentalige leergang Engels voor jongeren en volwassenen die werkzaam zijn in de juridische sector of een opleiding in die richting volgen
  • bereidt voor op het Cambridge ESOL International Legal English Certificate (ILEC)
  • geschikt voor gevorderden voor zelfstudie of voor in de klas

Absolute Legal English is bedoeld voor studenten recht of voor juristen die (willen) werken in een internationale juridische omgeving. De vier Vaardigheden worden geoefend. Aan de hand van juridische teksten en situaties worden opdrachten en nieuwe woordenschat aangeboden. Er is speciale aandacht voor uitdrukkingen, phrasal verbs, woordvorming en formele en informele varianten van het Engels.

Het tekst-/werkboek bestaat uit negen units die de belangrijkste aspecten van het internationaal recht omvatten: Intellectual property, Competition law, Employment law, Contract law, Real property law, Company law en Environmental law. In elke unit worden de vier Vaardigheden geoefend, waarbij de oefeningen nauw aansluiten bij realistische werksituaties.

Achter in het boek zitten de oplossingen van de oefeningen, de transcripties van de luisterteksten en een lijst met definities van belangrijke termen. Het boek bevat een ingelegde audio-cd met de luisterteksten.

Over deze serie
Absolute English is een serie boeken met audio-cd om specifieke zakelijke Vaardigheden te trainen. De serie is geschikt voor cursisten op B2-C1 niveau en bestaat uit drie titels: Absolute Banking English, Absolute Financial English, en Absolute Legal English.
De boeken zijn geschikt voor zelfstudie of om in de klas te gebruiken.

Kopen bij


€ 34,95

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789462938809
TypeHulpmiddel

Publicatie

AuteurCallahan
UitgeverUitgeverij Intertaal