Ga naar hoofdinhoud

Absolute Banking English course book + audio CD

Afbeelding van Absolute Banking English course book + audio CD

Beschrijving

Eentalige methode Engels op B2/C1-niveau voor mensen die werken in het bankwezen of een opleiding in die richting volgen.

Eentalige leergang Engels voor volwassenen die werkzaam zijn in het bankwezen of de financiële sector of voor jongeren die een opleiding in deze richting volgen.

Geschikt voor gevorderden, voor zelfstudie of voor in de klas.

Met Absolute Banking English worden de Engelse Vaardigheden ontwikkeld die mensen in het internationale bankwezen nodig hebben bij het uitvoeren van hun dagelijkse werkzaamheden: financiële teksten lezen, belangrijke financiële woordenschat verwerven, naar presentaties luisteren en er adequaat op kunnen reageren, communiceren in verschillende werkgerelateerde situaties. Elke unit biedt gevarieerde oefeningen en spreekopdrachten en bevat de specialistische terminologie, synoniemen, afkortingen en idiomatische uitdrukkingen die met een bepaald onderwerp van het bankwezen te maken hebben.

Het tekst-/werkboek bestaat uit 12 thematische hoofdstukken die elk verdeeld zijn in vier Key Skills: Listening file, Vocabulary file, Reading file en Communicator File. Er zijn ook vier herhalingshoofdstukken. Verder bevat het boek een uitgebreide lijst met Key banking terms en hun Engelse definities. Achter in het boek zitten de oplossingen van de oefeningen en de transcripties van de luisterteksten. Het boek bevat twee ingelegde audio-cd's met de luisterteksten.

Over deze serie
Absolute English is een serie boeken met audio-cd om specifieke zakelijke Vaardigheden te trainen. De serie is geschikt voor cursisten op B2-C1 niveau en bestaat uit drie titels: Absolute Banking English, Absolute Financial English, en Absolute Legal English.
De boeken zijn geschikt voor zelfstudie of om in de klas te gebruiken.

Kopen bij


€ 42,95

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789462938854
TypeHulpmiddel

Publicatie

AuteurPratten
UitgeverUitgeverij Intertaal