Ga naar hoofdinhoud

Adomania 4 CD audio classe

Afbeelding van Adomania 4 CD audio classe

Beschrijving

Eentalige methode Frans voor jongeren in het vo. Veel aandacht voor samenwerkend leren d.m.v. groepsopdrachten. Met Nederlandse woordenlijst.

  • veel aandacht voor samenwerkend leren door middel van groepsopdrachten en een gezamenlijke taak
  • makkelijk te gebruiken, met korte en gevarieerde activiteiten
  • ruimschoots aandacht voor de verschillende Vaardigheden
  • bereidt voor op de DELF-examens
  • aanvullend is er een originele documentaireserie met bijbehorende opdrachten
  • met video’s op dvd en via TV5Monde

Voor gebruik in de les is er een CD Audio classe. Dit zijn drie cd’s met al het geluidsmateriaal van het livre de l’élève, het cahier d’activités en de tests uit de guide pédagogique.

Over deze serie
Adomania is een eentalige methode Frans voor jongeren van 12 tot 18 jaar. De methode leidt in vier delen naar niveau B1 van het ERK.Adomania speelt in op de natuurlijke voorkeur van jongeren: samenwerkend leren door werken in groepen en de gezamenlijke eindtaak, Ensemble pour… De onderwerpen die aan bod komen in het aangeboden materiaal, lees-, luisterteksten en video’s, zijn gericht op de belevingswereld van jongeren. Het leren van de taal gebeurt in een duidelijke taal en context. Met als extra een originele videodocumentaire (16 scènes), te bekijken via TV5Monde, met verwerkingsopdrachten in de docentenhandleiding.Adomania bestaat per deel uit een livre de l’élève, een cahier d’activités, een guide pédagogique, een CD audio classe. Met het Manuel numérique classe en het Manuel numérique élève is de methode ook volledig digitaal in te zetten.

Kopen bij


€ 89,95

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789462939257
TypeHulpmiddel

Publicatie

AuteurGallon e.a.
UitgeverUitgeverij Intertaal