Ga naar hoofdinhoud

Tendances B1 - Version numérique enseignant

Afbeelding van Tendances B1 - Version numérique enseignant

Beschrijving

Eentalige methode Frans met nadruk op kennis die relevant is voor het dagelijks gebruik. Effectieve voorbereiding op de DELF/DALF-examens.

Over deze serie

Tendances is een frisse, actuele leergang waarmee studenten op een natuurlijke en actieve manier Frans leren. De eentalige leergang leidt in vijf delen van A1 naar C1/C2 van het Europees Referentiekader.

Door middel van gethematiseerde hoofdstukken, film- en audiofragmenten en (groeps)projecten slaagt Tendances erin een rijke leeromgeving te creëren. De lesstof is toegespitst op de belevingswereld van studenten en jongvolwassenen. De cursist breidt zijn kennis van het Frans uit door bijvoorbeeld een feest te organiseren, een stadsbezoek voor te bereiden of te zoeken naar een baan in een Franstalig land. Kortom: vooral praktijkgerichte situaties komen aan bod.Als leergang is Tendances overzichtelijk en makkelijk te gebruiken voor zowel docenten als studenten. Elk niveau bestaat uit drie delen: het livre de l’élève, het cahier d’activités en het livre du professeur.
Al het lesmateriaal van dit deel is digitaal beschikbaar voor zowel student als docent.

Kopen bij


€ 72,50

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789462939424
TypeHulpmiddel

Publicatie

AuteurPécheur
UitgeverUitgeverij Intertaal