Ga naar hoofdinhoud

Phonétique progressive du français niveau avancé corrigés

Beschrijving

Nauwkeurige beschrijving van de Franse uitspraak en veel aandacht voor de bijzonderheden in de klanken. Met praktische oefeningen.

In de corrigés van Phonétique progressive du français staan alle oplossingen vermeld.

Nauwkeurige beschrijving van de Franse uitspraak en veel aandacht voor de bijzonderheden in de klanken. Met praktische oefeningen.

Doelgroep: Jongeren en volwassenen

heldere uitleg van de Franse uitspraak met talrijke praktische oefeningen
drie delen op drie niveaus (van beginners tot gevorderden)
in moeilijkheidsgraad oplopende lessen en oefeningen
voor klassikaal gebruik en voor zelfstudie
met veel illustraties
met tests voor zelfevaluatie
Phonétique progressive du français is een driedelige leer- en oefenreeks Frans voor jongeren en volwassenen. Deze eentalige reeks richt zich specifiek op de uitspraak. Er is een deel voor beginners (débutant), één voor halfgevorderden (intermédiaire) en één voor gevorderden (avancé). De boeken kunnen in de les of voor zelfstudie worden gebruikt.De leer- en oefenboeken beschrijven nauwkeurig de uitspraak van het Frans. Daarbij is er veel aandacht voor de bijzonderheden in de klanken. De geluidsopnames spelen een belangrijke rol in deze reeks, omdat ze de theorie illustreren. Op de linkerpagina’s wordt de uitspraak helder uitgelegd. Op de rechterpagina’s kan het geleerde direct worden toegepast in oefeningen. Aan het einde van de afzonderlijke delen zijn opdrachten opgenomen om het geleerde te toetsen.De drie audio-cd's zijn los verkrijgbaar.

Kopen bij


€ 17,95

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789463920018
TypeBoek

Publicatie

AuteurOnbekend
UitgeverUitgeverij Intertaal