Ga naar hoofdinhoud

IELTS Games and Activities - Speaking and Writing

Beschrijving

Gevarieerde communicatieve spellen en opdrachten Engels voor de voorbereiding op het IELTS-examen voor spreken en schrijven.

Focus and fun for the IELTS classroom

Book with photocopiable activities designed to help students prepare for the IELTS Speaking and Writing papers.

Doelgroep: Dit boek is in de eerste plaats bedoeld voor IELTS-docenten en hun studenten, maar kan ook gebruikt worden in de bovenbouw van het voortgezet onderwijs of het beroepsonderwijs. De opdrachten zijn geschikt voor jongeren en volwassenen op niveau B1 tot en met C1.

IELTS Games and Activities biedt gevarieerde communicatieve spellen en opdrachten voor de voorbereiding op het IELTS-examen voor spreken en schrijven. Deze spellen en opdrachten helpen niet alleen om de motivatie van studenten te verhogen, maar bereiden de studenten ook voor op de verschillende exameneisen, zoals Lexical Resource, Grammatical Range and Accuracy, Coherence and Cohesion/Fluency.

IELTS Games and Activities bevat:

  • IELTS familiarization: activiteiten die zijn ontwikkeld om studenten vertrouwd te maken met de exameneisen
  • Expressing your ideas: leren om op verschillende manieren over ideeën en onderwerpen te praten
  • Writing Task 1: feitelijke gegevens rapporteren aan de hand van grafieken en afbeeldingen, gegevens beschrijven en vergelijken, processen beschrijven
  • Writing Task 2: een duidelijk, goed gestructureerd argument aanvoeren, argumenten voorzien van bewijs en voorbeelden, problemen analyseren en oplossingen aanbieden, oorzaken onderzoeken en gevolgen benadrukken, voor- en nadelen afwegen
  • Speaking: functionele Woordenschat om studenten te helpen effectief te communiceren en te voldoen aan de exameneisen.

Kopen bij


€ 35,96

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789463920506
TypeBoek

Publicatie

AuteurOnbekend
UitgeverUitgeverij Intertaal