Ga naar hoofdinhoud

AGENCIA ELE - Nueva edición 4 libro de clase + de ejercicios digital

Beschrijving

De digitale versie is online en offline te gebruiken op verschillende apparaten en gedurende 1 jaar geldig na activatie. Deze versie biedt het gehele tekstboek, voorzien van audio- en videolinks, een zoek- en bladerfunctie, een zoomfunctie, een markeerfunctie en de mogelijkheid om notities te maken en op te slaan. De oefeningen van het werkboek zijn in te vullen.
Het libro de clase telt 8 unidades. Elke unidad, die begint met een openingspagina waarin de leerdoelen worden gepresenteerd, bestaat uit:

Observa: 2 à 3 pagina’s ter activering van de voorkennis en ter voorbereiding op de nieuwe leerstof; eindigt telkens met het stripverhaal Agencia ELE waarin de taalhandelingen worden gepresenteerd
Practica: ca. 8 pagina’s met taken om de grammaticale structuren te consolideren en te oefenen met de verschillende Vaardigheden (lezen, luisteren, spreken en gesprekken voeren)
Amplía: leerstrategieën en taken in een (inter)culturele context

Het libro de ejercicios telt eveneens 8 unidades en volgt de opzet van het libro de clase. Elke unidad biedt ongeveer 9 pagina’s met gevarieerde oefeningen, voornamelijk op grammatica en woordenschat.
Over deze serie
Doelgroep Beginners.

eentalige methode Spaans voor volwassenen
herziene editie van Agencia ELE

gebaseerd op het principe van taakgericht leren
overzichtelijke en gestructureerde opzet

Agencia ELE - nueva edición bestaat uit de delen: A1, A2, een gecombineerd deel Básico (A1 + A2), B1, B2.1 en B2.2. Elk deel van Agencia ELE - nueva edición bevat een libro de clase en een libro de ejercicios. Het audiomateriaal is gratis te downloaden.

Kopen bij


€ 42,95

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789463921732
TypeLicentie

Publicatie

AuteurGil
UitgeverUitgeverij Intertaal