Ga naar hoofdinhoud

Nuovo Espresso 2 libro + ebook interattivo

Afbeelding van Nuovo Espresso 2 libro + ebook interattivo

Beschrijving

Eentalige, communicatieve en zeer overzichtelijke methode Italiaans. Cursisten leren de taal snel en efficiënt in te zetten in realistische situaties.

Doelgroep: jongeren en volwassenen

Nuovo Espresso is een zesdelige, eentalige leergang Italiaans, leidend naar niveau C2 van het Europees Referentiekader. ??Nuovo Espresso is een communicatieve leergang. De boeken zijn zeer gestructureerd en overzichtelijk, en daardoor erg toegankelijk voor cursist en docent. Met Nuovo Espresso leren cursisten de taal snel en efficiënt inzetten in realistische situaties, waarbij de taalkennis gestructureerd en gradueel opgebouwd wordt aan de hand van tal van activiteiten en oefeningen.

Deze versie van Nuovo espresso 2 (A2) bevat het geïntegreerd tekst- en werkboek met een interactief e-book, ideaal voor afstandsonderwijs en e-learning.

Het e-book biedt:

 • alle audiobestanden van het tekst- en werkboek
 • alle video’s van de videocorso en de videogrammatica
 • alle oefeningen en tests in interactieve vorm inclusief oplossingen
 • directe toegang tot supplementair oefenmateriaal op www.almaedizioni.it
 • directe toegang tot de video’s op alma.tv

De docent kan aan de hand van het e-book:

 • een virtuele klas creëren en beheren
 • de individuele voortgang van elk cursist volgen
 • taken toewijzen

Het e-book is geschikt voor gebruik op PC, Mac, tablet en smartphone.

De beschrijving van de opbouw en indeling van het tekst- en werkboek vindt u bij de andere versies van dit deel.

Over deze serie
Doelgroep: Jongeren en volwassenen.

Nuovo Espresso is een zesdelige, eentalige leergang Italiaans, leidend naar niveau C2 van het Europees Referentiekader.Nuovo Espresso is een communicatieve leergang. De boeken zijn zeer gestructureerd en overzichtelijk, en daardoor erg toegankelijk voor cursist en docent. Met Nuovo Espresso leren cursisten de taal snel en efficiënt inzetten in realistische situaties, waarbij de taalkennis gestructureerd en gradueel opgebouwd wordt aan de hand van tal van activiteiten en oefeningen.

Nuovo Espresso bestaat uit:

 • een geïntegreerd tekst- en werkboek
 • verkrijgbaar met of zonder een begeleidende dvd-rom (voor deel 1, 2 en 3)
 • een docentenhandleiding
 • een oefenboekje (Esercizi supplementari) met extra oefenmateriaal

Op de dvd staat het audiomateriaal van alle lezioni en de video's. Op de dvd staat ook een Videogrammatica. In deze Videogrammatica worden de grammaticale structuren uit de videofragmenten bij de lezioni uitgelegd. De video's en audiobestanden kunnen afgespeeld kan worden op Windows media player classic of VLC media player.

Bij deel 1, 2 en 3 van Nuovo Espresso is een cd audio beschikbaar voor klassikaal gebruik. Bij deel 4 en 5 is deze bijgevoegd bij het tekst- en werkboek. Bij deel 6 zijn online mp3's beschikbaar.

Op de website almaedizioni.it/minisiti/nuovo-espresso zijn aanvullende oefeningen (esercizi on line) en woordenlijsten (glossari) voor de cursist te vinden.

In de guida per l'insegnante staan tips voor de docent en instructies voor het doorwerken van de lezioni. De guida per l'insegnante biedt ook veel suggesties voor aanvullende of alternatieve oefeningen. Bovendien zijn de oplossingen van de klassikale oefeningen en uitgeschreven luisterteksten opgenomen in deze handleiding.

Kopen bij


€ 40,96

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789463922364
TypeBoek

Publicatie

AuteurZiglo
UitgeverUitgeverij Intertaal