Ga naar hoofdinhoud

ABC DELF Junior Scolaire B1 2ème édition livre + corrigés

Beschrijving

Voorbereiding op DELF-examen Frans. Bevat oefeningen voor de vier vaardigheden: lezen, schrijven, luisteren en spreken.

ABC DELF junior scolaire is een serie van vier boeken waarmee scholieren zich kunnen voorbereiden op het DELF-examen. De boeken bevatten oefeningen voor de vier vaardigheden: lezen, schrijven, luisteren en spreken. De oefeningen zijn afgestemd op de belevingswereld van jongeren.

Aan het begin van elk boek wordt de opbouw van het DELF-examen voor het betreffende niveau schematisch uiteengezet. Daarop volgt een Autoévaluation waarmee scholieren hun eigen niveau bepalen. Vervolgens komt elke basisvaardigheid in een apart hoofdstuk aan bod. Alle hoofdstukken hebben dezelfde opbouw. Ze beginnen met uitleg over de toets en de Conseils du coach, adviezen voor het maken van de toets. Daarop volgen ongeveer 45 opgaven. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een voorbeeldexamen voor die deelvaardigheid. Aan het einde van het boek staan drie voorbeeldexamens voor alle vier vaardigheden.

Bij elk boek hoort een dvd met de luisterteksten. De dvd bevat ook video's waarop te zien is hoe het er bij een DELF-examen aan toe gaat en welke regels daarbij gelden. De video's zijn te bekijken met en zonder Franse ondertiteling. Bij de boeken is een los katern toegevoegd met oplossingen en transcripties. Ook bevat het boek een code voor het livre-web.

Kopen bij


€ 23,95

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789463922791
TypeBoek

Publicatie

AuteurOnbekend
UitgeverUitgeverij Intertaal