Ga naar hoofdinhoud

Leesboekenpakket Spaans - Middenbouw

Beschrijving

Niveau A2 - Deze set bestaat uit :

  • Aventura en Yucatan
    Niveau A2 - Paco, Carmen en hun kinderen Lucas (20 jaar) en Marina (17 jaar) maken allerlei vrolijke, romantische en verrassende verwikkelingen mee op hun reizen. ?In dit boek gaan ze op vakantie naar Yucantán, waar Lucas als vrijwilliger in een natuurpark werkt. Marina vindt het niet zo interessant wat haar broer doet, en gaat liever naar het strand. Maar daar gaat alles veranderen.Het leesboekje bevat een groot aantal oefeningen voor tekstbegrip en woordenschat. De oplossingen staan achter in het boek. De tekst is integraal ingesproken en is gratis te downloaden van media.intertaal.nl.

  • Vacaciones en Mallorca
    Niveau A2 - Paco, Carmen en hun kinderen Lucas (21 jaar) en Marina (17 jaar) maken allerlei vrolijke, romantische en verrassende verwikkelingen mee op hun reizen. In dit boek wordt Lucas tijdens hun vakantie op Mallorca verliefd op een jonge kunstenares. Het leesboekje bevat een groot aantal oefeningen voor tekstbegrip en woordenschat. De oplossingen staan achter in het boek. De tekst is integraal ingesproken en is gratis te downloaden van media.intertaal.nl.

  • Carnaval en Tenerife
    Niveau A2 - Paco, Carmen en hun kinderen Lucas (20 jaar) en Marina (17 jaar) maken allerlei vrolijke, romantische en verrassende verwikkelingen mee op hun reizen. In dit boek gaan ze naar het beroemde carnaval op Tenerife om de promotie van Carmen op haar werk te vieren. Als ze bij het hotel aankomen, zien ze dat ze op het vliegveld een koffer hebben meegenomen die niet van hen is. De vergissing zorgt voor ongemakkelijke, maar heel grappige momenten. Het leesboekje bevat een groot aantal oefeningen voor tekstbegrip en woordenschat. De oplossingen staan achter in het boek. De tekst is integraal ingesproken en is gratis te downloaden van media.intertaal.nl.

Kopen bij


€ 29,95

Indien op voorraad binnen 48 uur verzonden


Specificaties

ISBN/EAN9789463924429
TypeBoek

Publicatie

AuteurCorpas, Jaime Maroto, Ana
UitgeverIntertaal